×
Menu
YOW

Mundaka Grom Series Surfskate

1 stk
Antal
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
7 stk
8 stk
9 stk
10+
Læg i kurv
  Gem til senere
Gratis fragt ved køb af dette produkt
Levering 1 hverdage
365 dages returret

Se også

Beskrivelse

Oplev YOW Mundaka Grom Series Surfskate, din billet til en uovertruffen surfingoplevelse på land!

Denne surfskate er fremstillet af førsteklasses ahorn og har en enestående holdbarhed og modstandsdygtighed, så den er klar til at modstå strabadserne på dine mest intense ture. Den kompakte størrelse med en dæklængde på 81,3 cm (32") gør den meget manøvredygtig, så du nemt kan sno dig gennem snævre områder og udføre skarpe sving.

Dækbredden på 24,1 cm (9,5 tommer) giver en stabil og behagelig platform til dine fødder, hvilket sikrer optimal kontrol og balance. Tilføjelsen af en kicktail forbedrer din køreoplevelse yderligere, så du kan udføre stilfulde tricks og udforske nye dimensioner af surfing.

YOW Mundaka Grom Series Surfskate er udstyret med 66 mm hjul af høj kvalitet og giver en jævn og ubesværet kørsel, der efterligner fornemmelsen af at glide på bølgerne. De omvendte kingpin-trucks kombineret med en standardbøjle og et carving-design giver uovertruffen respons og stabilitet, så du kan carve dybt og flyde frit, ligesom på et surfbræt.

Denne surfskate er designet til dem, der søger den ultimative carving-oplevelse, og den er perfekt til både erfarne ryttere og nybegyndere, der ønsker at forbedre deres færdigheder og tage deres surfing til det næste niveau. Omfavn bølgernes spænding, selv når du er langt fra havet, med YOW Mundaka Grom Series Surfskate.

Specifikationer

Deck materiale:
Ahorn
Akselafstand:
16.5" (41.9cm)
Nose Længde:
5.52"
Tail Længde:
5.92"
Deck længde:
32" (81.3cm)
Deck bredde:
9.5" (24.1cm)
Deck specificationer:
Kicktail
Hjuldiameter:
66mm
Truck type:
Inverted kingpin, Standard hanger, Carving
Riding Style:
Carving

Populære produkter

Vis alle

Fra samme mærke

SkatePro