×
Menu

Wata Surfskate

1 stk
Antal
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
Begrænset antal tilgængelig
Læg i kurv
  Gem til senere
Gratis fragt ved køb af dette produkt
Levering 1 hverdage
365 dages returret

Se også

Beskrivelse

Vi præsenterer Long Island Wata Surfskate, det ultimative ride til carving-entusiaster.

Oplev spændingen ved at surfe på land med denne top-of-the-line surfskate fra Long Island Longboards. Wata Surfskate er lavet med passion og præcision og kombinerer materialer af høj kvalitet og innovativt design for at levere en uovertruffen rideoplevelse.

Kernen i denne surfskate er et robust og fleksibelt ahorndæk, der giver den perfekte balance til carving og cruising. Med en længde på 31 tommer og en bredde på 9,5 tommer giver dækket rigelig plads til fødderne, samtidig med at det har en kompakt og manøvredygtig profil.

Wata Surfskate har en akselafstand på 19 tommer, hvilket giver en jævn og stabil kørsel. Dette, kombineret med 66 mm hjul og responsive inverted kingpin trucks, giver dig mulighed for at carve ubesværet og lave skarpe sving med lethed.

Udstyret med en kicktail tilføjer denne surfskate en ekstra dimension til din skateboardoplevelse. Pop ollies, udfør manualer, og udforsk nye tricks med dette alsidige board.

Long Island Wata Surfskate er designet til carving-entusiaster på alle niveauer og er den perfekte ledsager til dine skating-eventyr. Uanset om du er en erfaren pro eller lige er begyndt, vil dette surfskate løfte din kørsel til nye højder.

Specifikationer

Deck materiale:
Ahorn
Akselafstand:
19" (48.3cm)
Nose Længde:
2.20"
Tail Længde:
5.43"
Deck længde:
31" (79cm)
Deck bredde:
9.5" (24.1cm)
Deck specificationer:
Kicktail
Hjuldiameter:
66mm
Truck type:
Inverted kingpin, Reversible hanger, Carving
Riding Style:
Carving

Populære produkter

Vis alle

Fra samme mærke

SkatePro