×
Menu

BMX / Cross Briller

  Filter
Farver
Mærker

Sådan vælger du de rigtige BMX briller

Off-road beskyttelsesbriller bruges til både race BMX og motocross. De fleste motocross- og BMX-beskyttelsesbriller er lavet med tear-off linser. En anden teknologi, der kan findes på off-road beskyttelsesbriller til motocross og BMX, er roll-off teknologien.

Forskellen mellem tear-off og roll-off er, at med tear-off trækker du af tear-off arkene af og smider dem væk. På et roll-off system ruller du filmen over linsen og holder den på en rulle på den anden side af beskyttelsesbrillerne.

Tear-off systemet er typisk lidt stærkere end roll-off systemet, men de kan ikke gemme så mange pulls som roll-off. Et tear-off system rummer normalt ca. 30 afrivningsplader, hvor et afrulningssystem kan holde op til 50 træk.

Hvilken tone skal mine linser være?

Der er grundlæggende tre forskellige farvetoner på BMX og motocross beskyttelsesbriller.

Lette tonede linser er til svagt lys, mens mediumtonede linser er mere universelle og kan bruges både i svagt lys og mere solrige forhold. Mørkefarvede linser er optimale i lyse og solrige forhold.

Mange riders foretrækker at have både en lys tonet linse og en mørk tonet linse for at sikre, at de har de optimale linser til vejret på konkurrence dagen.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser