Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

BMX / Cross Briller

Fokuser på sejren med BMX briller

Crossbriller til BMX giver effektiv afskærming for sol og støv, når du kører på banen. De egner sig til at blive brugt i alle vejrforhold og giver også beskyttelse ved styrt eller støv i luften. Det er ikke obligatorisk at bruge BMX race briller, men de kan stadig hjælpe med at booste dine præstationer.

Når du skal vælge et par briller, er det en god ide at overveje, hvilken type linse du gerne vil have. Linserne deles typisk op i tre forskellige farvetoner, som passer til forskellige forhold. Lyse toner og klare linser er naturligvis bedst, når der ikke er så meget lys, mens mellemtonede linser både kan bruges, når solen skinner, og når den ikke gør. Vælg en helt mørk linse til de dage, hvor der er masser af sollys.

BMX briller kan bruges til forskellige sportsgrene

I denne kategori finder du forskellige briller, der oprindeligt er designet til andre sportsgrene, som fx snowboarding eller motocross. Da der er store ligheder mellem de to sportsgrene, er der mange, der vælger at bruge motocross briller til BMX riding.

Den største forskel på BMX briller og briller til vintersport er, at briller til vintersport ofte har to linser for at nedsætte risikoen for, at brillerne dugger til indvendigt.

For fuld beskyttelse på BMX banen er der ingen vej uden om hjelmen. Hvis du mangler en hjelm, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af BMX hjelme.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser