×
Menu

Roller Derby Rulleskøjter

Værd at vide

Hvad er roller derby rulleskøjter?

Roller derby rulleskøjter er designet med henblik på at gøre dig særligt adræt på rulleskøjterne, når du tager del i en roller derby kamp. Derby rulleskøjter kan kendes på den lave støvle og den korte wheelbase, som giver mere bevægelsesfrihed og fleksibilitet. Skøjterne har foring, der sikrer en komfortabel pasform og giver dig beskyttelse mod hårde slag.

Roller derby rulleskøjter kan være lavet af læder, veganer-venligt kunstlæder, eller nylon som sikrer en holdbar støvle i høj kvalitet.

Hvordan skal roller derby rulleskøjter sidde?

Det er vigtigt at derby rulleskøjter sidder tæt samtidig med, at de ikke skal klemme dine fødder. Nogle modeller kan varmeformes for at give en perfekt pasform, men det er vigtigt, at du sikrer dig, at din model er beregnet til det, før du begynder at varmeforme dine støvler.

Så hvilken størrelse roller derby rulleskøjter skal jeg købe? Husk at de forskellige mærker udvikler forskellige rulleskøjter, så det er svært at sige noget generelt om, hvorvidt du skal have store eller små skøjter. Derfor er det vigtigt at tjekke størrelsesguiden for den enkelte model, for at sikre at du får den rette størrelse.

Hvis du gerne vil vide mere om derby rulleskøjter og hjul, kan du læse vores Guide til køb af derby rulleskøjter.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser