Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Wakesurf boards

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse

Værd at vide

Hvilket wakesurf board skal jeg købe?

Når man skal vælge et wakesurf board, skal man først og fremmest tage højde for, hvilken stilart, man dyrker mest. Wakesurf boards kan inddeles i tre kategorier: Skim shape boards, surf shape boards og hybrid boards.

Skim Shape Boards

Denne type wakesurf board har en slank profil og symmetriske former. Den tynde profil betyder, at boardet har mindre volumen og ligger dybere på vandet. Denne form for skimboard er lettere at styre og egner sig godt til hurtige bevægelser. Perfekt til dig, der godt kan lide at lave tricks og leder efter et responsivt board.

Surf Shape Boards

Surf-style wakesurf boards har en tykkere profil, bredere tails og større finner. Da de er tykkere i profilen, har de en bedre flydeevne, så de ligger højere på vandoverfladen. Med denne form for board, kan man have mere flydende bevægelser på vandet. Surf wakeboards egner sig bedst til begyndere og til dem, der elsker at cruise.

Hybridboards

Hybridboards er en mellemting mellem skim shape og surf shape. Hvis du gerne vil have mulighed for at cruise, men samtidig også gerne vil have lidt mere agilitet end et surf shape, så se om du kan finde et hybridboard, der falder i din smag.

Hvilken størrelse skal mit wakesurf board have?

Når du skal købe et nyt wakesurf board, er det vigtigt at se på boardets længde og volumen.

Korte wakesurf boards er langsomme og mindre stabile end lange wakesurf boards. De anbefales til øvede og avancerede wakesurfere. Lange wakesurf boards er hurtigere, bedre til straight line riding, og derfor anbefales de til begyndere.

Volumen på et wakesurf board er rumfanget på indersiden af boardets yderskal. Boardets volumen er blandt andet med til at afgøre, hvor godt boardet flyder: Jo større volumen desto bedre flydeevne.

Overvejer du, om du er mere til wakeboarding? Så tag et kig på vores udvalg af wakeboards.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser