×
Menu

Dele - Wake surfboard

Få en endnu bedre oplevelse med wakesurfing

Der er mange forskellige dele til wakesurfing, som du kan bruge til at forbedre din oplevelse, når du surfer wake. Wake shapers og wakesurf wedges er populært gear, som man kan montere på siden af sin båd, for at skabe en bedre bølge. Wakesurf finner har indflydelse på din balance, kontrol og kreativitet på bølgen, og wakesurf traction pads giver dine fødder det nødvendige fæste til at holde sig på wakesurf boardet.

Brug wake shapers til at lave perfekte bølger

Ideelt set skal en bølge til wakesurfing være ren, glat og høj, men sådan en bølge er det ikke altid muligt at lave med det naturlige kølvand fra en almindelig båd. Wake shapers monteres på bådens side for at reducere turbulens på kølvandets yderside, så bølgerne får en optimal form på indersiden. Det er let at installere dem på båden - nogle modeller har sugekopper mens andre har velcro.

Wakesurfing er en sport, der minder om wakeboarding, men der er dog forskel på de to sportsgrene. Wakesurfere bruger energien fra bølgen/kølvandet til at holde sig i bevægelse, mens wakeboardere bliver trukket af et reb hele tiden. Wakeboarding er en mere trick-orienteret sport, hvor du kan hoppe og lave grabs. Hvis wakeboarding er noget for dig, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af wakeboards.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser