×
MENU

Skater T-shirts

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse
Forrige
Næste
Side 1 ud af 3

Skater T-shirts til folket

Uanset om du er skater eller bare nyder at have sejt og afslappet udseende, er skater t-shirts det perfekte valg for dig.

Skater t-shirts kommer i mange stilarter, figurer og farver. Vi har sammensat et stort udvalg af de sejeste skater t-shirts fra de fedeste mærker, så du kan få en der passer netop din stil. Vi har alt lige fra psykedeliske mønstre til fede prints. Valget er dit

Lavet til at blive slidt

Hvis du enten springer du ud fra trapper, Grinder rails, laver fliptricks eller kører på ramper, så er skater T-shirt noget for dig. T-shirtsne er designet til at give dig en god pasform som giver dig mulighed for at vride og dreje kroppen uden problemer.

Vi bærer, hvad vi sælger, så du kan være sikker på at alle vores t-shirts er af høj kvalitet og har en behagelig pasform, fordi vi ved, at tøj skal kunne holde til at blive brugt.

Skater t-shirts har været en fast del af den almindelige mode scene i lang tid, grundet deres komfort og cool design. Vi har udvalgt de fedeste designs og modeller fra mange forskellige mærker som DC, Vans, Emerica, Element, Dickies, Lucky, Volcom, Etnies, Distribution Supply, Tilt, Alis, Valo, Independent og mange flere.

Mange af vores mest populære skater t-shirts er også tilgængelige i børne størrelser, fordi vi ved, at de unge også vil være med på moden, når de skater eller bare hænger ud.

Vi tilføjer hele tiden flere cool t-shirts til vores store udvalg, så sørg for at tjekke vores nyeste tilføjelser til beklædningskategorien her

Hold farven og udskrive - vask indvendigt ud


Hvis du vil bibeholde kvaliteten af dine skater t-shirts, kan du vende vrangen ud og vaske den ved 30-40 grader. På den måde kan farven på indersiden forsvinde lidt, men t-shirtens udvendige del forbliver den samme, og det samme gælder for printet. Tøj fremstillet af 100% bomuld krymper ikke ved normal vask, men kommer den i tørretumbleren vil det krympe. Så hvis du tror, ​​at den nuværende pasform allerede er i topklasse, foreslår vi, at du tørre den på gammeldags facon vha. et tørrestativ.

e-mærket