×
Menu

Vision 108 Freeride Ski

(1)
1 par
Antal
1 par
2 par
3 par
4 par
Begrænset antal tilgængelig
Læg i kurv
  Gem til senere
Gratis fragt ved køb af dette produkt
Levering 1 hverdage
365 dages returret

Se også

Beskrivelse

Line Vision 108 er det idéelle valg for avancerede skiløbere. Kernen på disse ski er lavet af carbon og glasfiber. Med carbon er du sikker på at skiene byder på masser af rebound og kraft.

Skiene har en profil med camber og tip & tail rocker, og derfor byder de på præcis carving og effektivt edge grip samt ubesværede sving i tung sne. Med den store 19.5 m radius får du lange og kontrollerede sving ved høj fart.

  • Anvendelsesområde: 30% on-piste - 70% off-piste
  • Disse Line freeride-ski har en taljebredde på 108mm og er ideelle til off-piste kørsel, men kan også bruges til sjov på pisten

Specifikationer

Årgang:
22/23
Bredde:
142/108/128 mm
Talje:
108mm
Bedst til:
Freeride
Niveau:
Avanceret
Ydeevne:
30% on-piste - 70% off-piste
Radius:
19.5m
Vægt - pr. par:
3210g
Core materiale:
Carbon, Glasfiber
Profil:
Camber, Tip og Tail Rocker
Binding:
Ikke inkluderet
Køn:
Unisex

Populære produkter

Vis alle

Fra samme mærke

anmeldelser   (1)

Den ene ski delaminerede på 4 tur nedad (dvs. hele oversiden blev revet af - og bindingerne fulgte med). Jeg kan læse mig til på flere fora på nettet at mange har oplevet det samme med denne ski. Så jeg ville holde mig LANGT FRA denne ski, hvis man ender langt ude i offpisten er der ingen anden vej hjem end at få fat i en hellikopter hvis det skulle ske der.
Alexander B. (København K)
28-02-2022
Bedømmelse: 1 ud af 5!
Svar fra SkatePro:  Hejsa! Tak for din anmeldelse af varen :) Jeg kan se, at fejlen på skiene blev vurderet som en produktionsfejl, og at du har fået alle pengene retur. Men din oplevelse med skiene er super ærgerligt, og vi sætter pris på, at du anmelder dem her.
/Jonas, SkatePro
SkatePro