×
Menu

Beskyttelsesudstyr til snowboarding

Hvilket udstyr bruger snowboardere?

Snowboardere bruger mange forskellige former for beskyttelsesudstyr, så de kan være sikre, når de står på snowboard på pister eller i backcountry. Det vigtigste stykke beskyttelsesudstyr til snowboarding er helt klart hjelmen. Designet af snowboardhjelme har gennemgået en omfattende udvikling indenfor de senere år. Ofte er de meget lette og stilede, og så er de formet på en måde, så de ikke påvirker synsfeltet. Når du vælger en hjelm, skal du sikre, at den er godkendt til vintersport, og at den sidder korrekt på dit hoved.

Bruger man andre former for beskyttelse til snowboarding?

Snowboardere bruger polstret beskyttelsesudstyr til at beskytte andre kropsdele. For eksempel er polstrede impact shorts - eller crash pants - en rigtig god idé til begyndere og freestylere, der falder ofte. Impact shorts beskytter området omkring hofterne og halebenet mod blå mærker, og det der er værre.

Man kan også bruge rygbeskyttere og rygskjold til snowboarding. Rygskader er ikke noget, man ser så ofte hos snowboardere, men når uheldet er ude, er skader på ryggen noget af det værste. Ofte dækker de det meste af overkroppen samtidig med, at de kompromitterer bevægelsesfriheden så lidt som muligt.

Hvis du er den type snowboarder, der nyder at tage på eventyr udenfor de præparerede pister, er det vigtigt at du har lavineudstyr. Her kan du finde alle former for udstyr, du kan få brug for i tilfælde af lavineskred.

For at beskytte dine øjne mod vind, vejr og lys, er det vigtigt, at du har nogle ordentlige snowboardbriller på.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser