×
Menu

Rulleski støvler

Rulleski støvler vs. langrendsstøvler

Mængden af muligheder når det kommer til rulleski støvler har aldrig været så bredt, som det er i dag. Førhen har det været ganske normalt bare at bruge sit vinterudstyr såsom langrendsstøvler, men i dag bliver der i højere grad lavet rulleski støvler, som fungerer bedre til formålet af rulleski.

En af grundene er til hvorfor rulleski støvler er bedre til rulleskiløb end langrendsstøvler er, at støvler, som er lavet til rulleski, ikke er isolerede på samme måde som langrendsstøvler. Grundet den mindre varmeisolering er rulleskisko betydeligt mere behagelige at bruge, når temperaturen er over 5 grader.

Rulleskistøvler – sammenhængen mellem pris og pasform

Når det kommer til køb af rulleskisko, er det vigtigt, at du ikke går for meget på kompromis med prisen. Betaler du lige lidt ekstra for dine rulleski støvler, får du bedre støtte om foden, hvilket giver bedre kraftoverførsel, altså højere fart. Pris og komfort går hånd i hånd i de fleste tilfælde, så en højere pris betyder ofte også højere komfort og en bedre pasform.

Når du tager på rulleskitur, er det typisk ikke en kortvarig distance eller tur du skal på. Passer dine støvler ikke ordentligt, og har dine fødder det ikke behageligt i dem, får du ikke en lige så god oplevelse, som du reelt kunne have fået. Så tænk på dine fødder, og få en god oplevelse på rulleskiene.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser