Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Rulleskistøvler

Skal man bruge specielle støvler til rulleski?

Rulleskistøvler er designet med en særlig ydersål og et toe piece, der gør, at de kan fastgøres til bindingerne på rulleski. De er lavet på samme måde som langrendsstøvler, og det er også muligt at bruge langrendsstøvler på sine rulleski. Selvom de er kompatible med de samme bindinger, er der dog nogle vigtige forskelle på støvler, der er fremstillet til langrend og støvler til rulleski.

Da rulleski foregår på tørt underlag uden sne, er støvlerne kun let isolerede - ofte med mesh. Derfor bliver fødderne mindre varme og svedige, hvilket er mere behageligt i de varmere temperaturer. Støvlerne kan også være lavere, da de ikke skal holde sne ude, og det er med til at gøre dem mere åndbare omkring anklerne.

Forskellige typer rulleskistøvler

Der findes to forskellige typer rulleski støvler, og det er klassisk og skøjt. De passer henholdsvis til klassisk rulleskiløb og skøjt på rulleski. Den største forskel på de to typer støvler er, at rulleskistøvler til skøjt har ekstra støtte omkring anklerne for at understøtte skøjtebevægelserne.

Før du køber rulleskistøvler, skal du være sikker på, hvilken stilart, du gerne vil dyrke. Hvis du gerne vil holde begge muligheder åbne eller bare ikke kan beslutte dig, findes der også combi rulleskistøvler, som egner sig til begge stilarter.

Dine bindinger skal også matche din stilart. Gå på opdagelse i vores udvalg af rulleski bindinger for at se produkterne og at finde yderligere information.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser