MENU
×

Rulleski støvler

  Filter
Mærker
Sko størrelse
Ski type
Kompatible bindinger
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Rulleski støvler og langrendsstøvler – hvad er forskellen på dem?

Udvalget inden for rulleski har aldrig været så bredt, som det er i dag. Førhen har det været ganske normalt bare at bruge sit vinterudstyr såsom langrendsstøvler, men der bliver i højere grad lavet rulleski støvler, som fungerer bedre til formålet end støvler til langrendsski ville.

En af grundene er, at støvler, som er lavet til rulleski, ikke er isolerede på samme måde som langrendsstøvler. Grundet den mindre varmeisolering er rulleskisko betydeligt mere behagelige at bruge, når temperaturen er over 5 grader.

Rulleski støvler – sammenhængen mellem pris og pasform

Når det kommer til køb af rulleskisko, er det vigtigt, at du ikke går for meget på kompromis med prisen. Betaler du lige lidt ekstra for dine rulleski støvler, får du bedre støtte om foden, hvilket giver bedre “power transfer”, altså højere fart. Pasformen bliver oftest også bedre, jo højere prisniveauet bliver.

Når du tager på rulleskitur, er det typisk ikke en kortvarig distance eller tur du skal på. Passer dine støvler ikke ordentligt, og har dine fødder det ikke behageligt i dem, får du ikke en lige så god oplevelse, som du reelt kunne have fået. Så tænk på dine fødder, og få en god oplevelse på rulleskiene.

Vi er e-mærket