Glædelig Valentinsdag
Særlige tilbud og rabatter  -  Vis tilbud
×
Menu

Reservedele til speedskates

Reservedele til speedskates - til reparation eller samling af nye speedskates

Det er afgørende, at du samler dine speedskates med det rette udstyr, hvis du vil nå de højeste hastigheder og forbedre dine performances. Desuden er det afgørende, at du får fat i nogle reservedele i høj kvalitet, når du skal vedligeholde dine rulleskøjter. Du kan forlænge holdbarheden på dine kugleleger, frames og hjul ved at foretage den rette vedligeholdelse.

Vigtige produkter til vedligeholdelse af speedskates

Når du skal vedligeholde dine speedskates, skal du naturligvis bruge de rette speed skate accessories - og det er i første omgang smøremiddel og en unbrakonøgle.

Med en unbrakonøgle kan du på en sikker måde installere og fjerne de fleste dele på dine speedskates. Med en unbrakonøgle kan du også trække dine kuglelejer ud, så du kan tjekke standen på de forskellige dele på dine rulleskøjter, og holde øje med eventuelle uregelmæssigheder. Smøremidler og rengøringsmidler, som fx rensemidler til kuglelejer og olie til kuglelejer, hjælper dig med at holde kernen af dine hjul i perfekt stand. Kuglelejer, hjulbolte og spacers samler en hel del snavs og støv, og mange seriøse rulleskøjteløbere vælger at tjekke og rense dem efter hver session.

Hav altid reservedele til speedskates ved hånden

Uanset om du ofte står på rulleskøjter, eller kun er afsted en gang om måneden, vil komponenterne på dine speedskates blive slidt før eller siden, så det anbefales at have et sæt friske hjul, spænder og kuglelejer klar, når behovet opstår.

Nedslidte hjul og kuglelejer har en negativ indflydelse på dine præstationer, og du vil ikke være i stand til at komme så højte op i fart. Hvis dine hjul begynder at rotere dårligere, bliver du ofte nødt til at skifte dine kuglelejer, for at mindske friktionen, når du skater. Det samme gør sig gældende med hensyn til hjulene, da nedslidte hjul ikke har deres oprindelige form, og derfor vil give mere friktion og lavere hastighed.

Andre dele til speedskates som fx spænder, spacere, aksler og frames, skal altid udskiftes, hvis de viser tegn på at være ødelagte. Det er nogle af de vigtigste komponenter på dine rulleskøjter, og hvis de ikke fungerer optimalt længere, har det både indflydelse på dine rulleskøjters ydeevne og din stabilitet og sikkerhed.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser