×
Menu

Street Hockey Mål

Et street hockey mål giver mange timers sjov

I denne kategori finder du street hockey mål og mål til rullehockey, som uden tvivl vil bringe mange timers sjov i skolegården, ungdomsklubben eller bare ude på vejen. Nogle af vores street hockey sæt, kommer med to mål, en bold og to hockeystave. Med sådan en sæt er du klar til spille street hockey eller floorball på ingen tid.

At spille street hockey er en god måde at bruge tid sammen med venner eller familie og hvis du køber et sæt street hockey mål, lover vi dig at din gade aldrig bliver den samme igen. Som nævnt ovenfor kan et street hockey mål også sagtens bruges til floorball. De to spil er næsten identiske og kan spilles med et minimum af udstyr.

Få din egen shooting tutor

Vi har også shooting tutors, som kan monteres på et street hockey mål. Med dette udstyr kan du let perfektionere dit sigte på forskellige områder i målet hvor det er svært for målmanden at nå. Det er hjørnerne, bunden i midten og siderne af målet.

Vi sælger også mini hockey sæt, som er perfekt til yngre børn som for første gang skal afprøve glæderne ved street hockey.

I denne kategori, kan du også finde mål til street hockey. Målene kommer i forskellige størrelser, så du kan helt sikkert finde en størrelse som passer til dine behov, i forhold til banestørrelse og antal spillere.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser