Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu

Rutscherla Skøjter Børn

(11)
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Børne isskøjte til at spænde på sko og støvler. Let at montere. Ekstra bred flade for øget stabilitet. Perfekt til de små der vil ud på isen første gang.

  • Dobbelt klinger for bedre balance
  • Justerbar bindinger som passer til forskellige typer af fodtøj.
  • Klinger af chromstål
  • Fri størrelsesregulering fra 24-31

Fra samme mærke

Vis alle

anmeldelser   (11)

Skøjterne var som beskrevet og som ønsket, perfekte til de små og lige som jeg husker dem som barn! De er ikke slebet på forhånd, og vores er endnu ikke blevet slebet, men for en 3-årig der ikke skøjter rigtigt, tror jeg også, det er ligemeget - det ville dog have været rart at kunne læse på hjemmesiden, om sådan nogle skal slibes. De er også lidt stive i plastikremmene og derfor en smule svære at få til at sidde ordentligt, men det kan muligvis ikke være anderledes. Jeg har ikke fundet denne type skøjter andre steder og vi er fuldt tilfredse med købet.
Nanna Hansen
21-02-2012
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Et rigtig godt køb. De kan ikke købes i forretninger i Odense. En rolig start inden det går løs med de "rigtige" skøjter. Jeg har en datter med motoriske problemer, så her er det en perfekt løsning med dobbelt skinne. Kan varmt anbefales. Dog manglede jeg oplysninger på, om skøjterne havde brug for at blive slebet. Dette fik jeg dog hurtigt svar på fra SkatePro. Så super tilfreds køb og behandling.
Dorthe Christensen
08-02-2012
Bedømmelse: 5 ud af 5!
kan anbefales til andre før man køber di rigtige, man skal lede længe efter sådane er ikke set i foretninger i københavn. kan varmt anbefales.
Preben Olsen
24-01-2012
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Et udemærket køb. De virker efter hensigten. For lidt større småbørn (med store føder) skal man lige være opmærksom på breden af skoen ude foran om den kan være i spændet.
Sylwia Litwa
23-01-2012
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Dette er en fin og brugervenlig skøjte til den absolutte begynder. Her fik min 5-årige dem i julegave. Hun har i Lalandia prøvet både "den ægte vare" og disse og de her gav hende følelsen af at kunne selv. De er perfekte til det behov, der måtte være de næste par år og kan vokse i takt med hendes fødder. Mens vi venter på frostvejr skøjtes der på flisegulvet i køkkenet. Disse her udenpå et par termostøvler og så ud på en stor tilfrossen vandpyt (forhåbentlig), så er der ren lykke.
Julie Jensen
18-01-2012
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Den første skøjte der bare er perfekt til en lille begynder på 2 år.
Birthe Fruelund
16-01-2012
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Genialt for små ustødige barneføtter:-)
Merethe Rensmoen (Askim)
06-03-2012
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vårt 4 år gamle barnebarn fikk denne i fødselsdagspresang, og ble veldig begeistret. Bruker dem så fort hun får anledning. De er bedre enn de gamle med 3 meier, fordi de er mer stødige. Bra!
Espen Lien (Årnes)
17-02-2012
Bedømmelse: 4 ud af 5!
barnebarnet er kjempefornøyd
Inger Holmsten (Greåker)
14-02-2012
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Supre skøyter til små føtter.
Sonja Engen (Oslo)
13-02-2012
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Fine læreskeiser!
Håvard Meland (Oslo)
29-01-2012
Bedømmelse: 5 ud af 5!
SkatePro