MENU

Tempish FID Beskyttelse til børn 3-pak

DKK 149,-
Tempish
Zoom
Vælg farve - størrelse 
Sort
Pink
Se lager i butikker
Gem til senere
 sæt

Beskrivelse

FID beskyttelse til børn fra Tempish er lavet af holdbare plastmaterialer og designet til at holde sved/fugt væk fra kroppen. De er lette og begrænser kun kroppens bevægelse i et minimalt omfang. Beskyttelsessættet er i en flot farvekombination af pink og hvid.

Anmeldelser

Albue beskyttelser er lidt store, ellers er de rigtig fine....og "smager" lidt af Soy Luna.
Joan Stokholm
04-01-2017
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Fint beskyttelsessæt, men der kunne godt være en størrelses guide, så det er muligt at vælge den rigtige størrelse.
Kim S. (Odder)
03-01-2017
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Når man køber rulleskøjter i str 30 og man samtidig vælger beskyttelsessæt - så bør vejledningen være at de skal passe til det størrelse barn. Beskytterne som nok oprindeligt er tiltænkt børn i den størrelse er bare ikke tilstrækkelige. Elastikkerne er alt for store og velcroen kan ikke lukke tæt omkring barnets ben og arme samt ¨åndled. Alle delene sidder løst og funktionene af produktet lever derfor slet ikke op til forventningerne. Det er ikke tilfredsstillende som aftager af produktet at den vigtigste del ikke er funktionel. For sidder beskytterne ikke korrekt så hjælper de ikke selvom plastikskallen på beskytterne sikkert er fin nok til det tryk de bliver udsat for når barnet falder. Jeg vil gerne have et svar retur på min anmeldelse og jeres umiddelbare håndtering af anmeldelsens indhold.
Bjarne Bloch (Egtved)
10-08-2016
Bedømmelse: 1 ud af 5!
Svar fra SkatePro:  Vi beklager den dårlige oplevelse du har haft i forbindelse med dit køb, vi vil naturligvis gerne hjælpe med at finde en løsning. Da folk er bygget forskelligt og ikke alle som bruger størrelse 30 i rulleskøjter nødvendigvis skal have den samme størrelse beskyttelsessæt, kan det være vanskeligt at vejlede omkring dette. Heldigvis kan varene returneres gratis til en ombytning i 180 dage efter købet. Du har helt ret i at det er meget vigtigt at beskyttelse skal sidde helt rigtigt, så hvis du har brug for vejledning til at finde et alternativ, står vi naturligvis til rådighed. Vi kan kontaktes på tlf. 70 500 333 eller på email@skatepro.dk
/Mads
Veldig fornøyd ☺️
Robert Kurczewski (Stranda)
24-04-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Ekstremt rask levering! God kvalitet på delene.
Olav Bringedal (Follese)
21-03-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Bra!
Kristine Pedersen Iversen (Hafrsfjord)
01-01-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Viktig og god beskyttelse
E. Witzøe (Arendal)
29-12-2016
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Så ut til å passe greit til en 7 åring.
Yngvar Andreassen (Larvik)
12-07-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vi er e-mærket