MENU

G-Form Pro X Knæbeskyttere

DKK 599,-
G-Form beskyttelse

Værd at vide

Zoom
Vælg farve - størrelse 
Mørkegrå
Sort/Gul
Gul
Se lager i butikker
Gem til senere
 par

Beskrivelse

G-Form PRO-X knæbeskyttere er fleksible, lette, åndbare og kan maskinvaskes.

G-Form polymer hærder mere alt efter hvor hårdt og hurtigt slaget kommer, hvilket giver maksimal beskyttelse, men kun når det er nødvendigt. Det fuldt leddelte design giver maksimal beskyttelse centreret på og omkring knæet. Med G-form behøver du ikke at bekymre dig om bevægelses frihed. Faktisk er det svært at mærke at man har dem på. Ideel pasform under tøj.

 

Værd at vide

Anmeldelser

De sidder ret godt, men de blev ret medtaget, første gang jeg kurrede hen over asfalten :)
Søren Groes Simonsen (Vodskov)
20-09-2016
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Svar fra SkatePro:  Først og fremmest så håber vi du er okay efter dit styrt. Hvad G-form angår så det det rigtig god beskyttelse mod stød når man falder. De kan dog ikke holde til den direkte kontakt med asfalt grunden det bløde materiale de er lavet af, derfor er det en god ide at have dem indenunder ens tøj. Hvis du har spørgsmål angående G-form så må du meget gerne kontakte os på Email@Skatepro.dk /Frede
This is product is just as great as the G-Form Pro X Albuebeskyttere. I really like this product, and the fact I can wear it underneath my clothes is just perfect.
Juan Carlos Santos
12-08-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Fleksible, god pasform, god beskyttelse, ingen hudafskrabninger mere
Linnea Conni Andersen (Hundested)
30-07-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Super de virker
Thomas P. (Odense NØ)
18-04-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Super gode - God bevægelighed! Tak for god service og vejledning i butikken i Kbh.
Jonas J. (Holbæk)
04-03-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Sidder nogenlunde - fæstnet med sikkerhedsnål i mine tights, da de ellers kravler lidt ned ad benet - ikke testet i styrt, så den del kan jeg ikke udtale mig om.
L. Christensen (Fredericia)
04-03-2016
Bedømmelse: 3 ud af 5!
Nu brugte jeg dem da jeg stod på snowboard, de fungerede faktisk fint og beskyttede mine knæ. Den eneste ulempe var at de ikke sidder vildt godt fast, de falder lidt ned efterhånden som du bevæger dig. Men ellers gode og god stødabsorbering!
Kimie S.
13-01-2016
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Sidder fantastisk i forhold til de traditionelle "skildpaddeskjolde" og giver stor bevægelighed. Jeg fik en mindre hudafskrabning på knæet efter et styrt, men ud fra bukserne at dømme, så havde det været temmelig alvorligt, hvis jeg ikke havde haft knæbeskytterne på. Desværre blev der flået hul i den knæbeskytter, som jeg landede på, så jeg kan ikke bruge dem til mere end det ene styrt, og så bliver det hurtigt rigtig dyrt, hvis jeg skulle styrte igen. Vil formentlig være perfekt til mange miljøer, men de kunne ikke holde til et styrt på asfalt. Så gode knæbeskyttere, der klarer opgaven, men for dyre for mig, hvis de kun kan holde til et styrt.
Johnny Speiermann (Køge)
06-05-2015
Bedømmelse: 3 ud af 5!
God pasform og behagelige at have på
Tine S. (Horsens)
16-01-2015
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Supre knebeskyttere, brukes til snowboardkjøring, funker bra
Anita B. (Hov)
30-01-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Gode knebeskyttere som sitter godt på knærne, merker nesten ikke at de sitter på. Har ikke hatt et ordentlig fall med de enda, så kan ikke si om hvor beskyttende de er, men de føles ganske sikker. Alt i alt ganske fornøyd!
Bente mostue berdal (Snillfjord)
27-12-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Super fornøyd. Komfortabel ha på og gir god beskyttelse
C. Knudsen (Borhaug)
27-10-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Veldig behagelig å ha på. Kan ha dem på en hel dag uten at det merkes. Har ikke tatt et fall på disse enda, men føler meg ganske sikker på at det vil gå bra. Veldig bra størrelsesguide. Eneste jeg trekker for er prisen på beskytterne som jeg synes er noe høy.
Rune N. (Finneidfjord)
06-07-2016
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Kjempe brae knebeskyttere!
Henrik Pollestad (Kristiansand S)
03-04-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vi er e-mærket