×
Menu
ENNUI Beskyttelse

Ennui Shock Sleeve Albuebeskyttere

429 kr
(13)
Video
Zoom
Størrelse: S/M
S/M
På lager
Vis størrelsesguide
Se lager i butik
1 par
Antal
1 par
2 par
3 par
4 par
5 par
6 par
7 par
8 par
9 par
10+
Antal
1 par
2 par
3 par
4 par
5 par
6 par
7 par
8 par
9 par
10+
  Gem til senere
Fri fragt over 499 kr
Dag-til-dag levering
365 dages bytteret
Fra samme mærke
Beskrivelse

Selv om Shock Sleeve albuebeskytter fra Ennui muligvis ikke har samme beskyttelsesniveau som en tykt polstret, hard-cap beskytter, gør de helt klart op for det med på den måde, de giver dig bevægelsesfrihed, og lader dig bevæge dig meget mindre begrænset.

Et smidigt Lycra ærme er monteret indvendigt med silikonestrips for at forhindre, at albuebeskytterne glider af. På dette er monteret et unikt udviklet materiale - SPC - der er genistregen fra både udviklingsholdet hos Ennui/Powerslide og gutterne på MyFit - som laver skate liners til Powerslide.

Dette materiale vil ikke kun absorbere stødet, men også sprede det gennem hele konstruktionen - hvilket sikrer, at belastningen på dine led er begrænset så meget som muligt. Udover det har dette materiale en cap-struktur lavet af TPU, som er meget slidfast, med et design, der er meget artikuleret, hvilket giver et meget højt niveau af bevægelsesfrihed.

En klar fordel ved denne soft-shell beskyttelse er både den lave vægt og også evnen til at blive beskyttet under dit almindelige tøj - Som lader dig se stilfuld ud, mens du stadig er fuldt beskyttet.

Specifikationer
Caps:
Softcap
Materials:
Lycra
anmeldelser   (13)
Den var for lille og passede ikke efter beskrivelsen
Ulrik Columbus havlykke (Nykøbing F)
27-07-2020
Bedømmelse: 2 ud af 5!
Super behagelige at have på
Caspar Hansen
22-06-2020
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Udemærket
Ricky Johansen (Hvidovre)
02-10-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
The size chart is hard to understand as I bought this size (according to chart, it would fit best) but it was too large. So I got size smaller and they do not fit at all. Bit odd, but product itself is fantastic.
Baiba Szynkiewicz (Reading)
17-03-2021
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Mycket positiv till dessa! Passar mig perfekt. Återstår bara att testa dem på skidresan i helgen. Om de visar sig vara bra även in action så blir det 5 stjärnor (om jag kommer ihåg och om det går att redigera recension).
Aram Albarzngi (Mölndal)
07-01-2020
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Vis alle 13 anmeldelser
SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser