×
MENU
Ennui Protection

Ennui Shock Sleeve Albuebeskyttere

DKK 389,-
(4)
Hot
Zoom
Video
Størrelse: S/M
S/M
På lager
Skynd dig! Denne vare sælger hurtigt
1 par
Antal
1 par
2 par
3 par
Begrænset antal tilgængelig
Antal
1 par
2 par
3 par
4 par
5 par
6 par
7 par
Begrænset antal tilgængelig
Antal
1 par
2 par
3 par
4 par
5 par
6 par
7 par
8 par
9 par
10+
  Gem til senere
Fra samme mærke
Beskrivelse

Selv om Shock Sleeve albuebeskytter fra Ennui muligvis ikke har samme beskyttelsesniveau som en tykt polstret, hard-cap beskytter, gør de helt klart op for det med på den måde, de giver dig bevægelsesfrihed, og lader dig bevæge dig meget mindre begrænset.

Et smidigt Lycra ærme er monteret indvendigt med silikonestrips for at forhindre, at albuebeskytterne glider af. På dette er monteret et unikt udviklet materiale - SPC - der er genistregen fra både udviklingsholdet hos Ennui/Powerslide og gutterne på MyFit - som laver skate liners til Powerslide.

Dette materiale vil ikke kun absorbere stødet, men også sprede det gennem hele konstruktionen - hvilket sikrer, at belastningen på dine led er begrænset så meget som muligt. Udover det har dette materiale en cap-struktur lavet af TPU, som er meget slidfast, med et design, der er meget artikuleret, hvilket giver et meget højt niveau af bevægelsesfrihed.

En klar fordel ved denne soft-shell beskyttelse er både den lave vægt og også evnen til at blive beskyttet under dit almindelige tøj - Som lader dig se stilfuld ud, mens du stadig er fuldt beskyttet.

anmeldelser   (4)
Udemærket
Ricky Johansen (Hvidovre)
02-10-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Mycket positiv till dessa! Passar mig perfekt. Återstår bara att testa dem på skidresan i helgen. Om de visar sig vara bra även in action så blir det 5 stjärnor (om jag kommer ihåg och om det går att redigera recension).
Aram Albarzngi (Mölndal)
07-01-2020
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Vis alle 4 anmeldelser