Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu

FSK Metropolis Freeskates

(14)
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Powerslide FSK Metropolis er et par freeskates, og de er et rigtig godt sted at starte, hvis du gerne vil i gang med at udforske sporten. De er designet til urban freestyle og freeskate med høj fart og masser af spænding. Disse Powerslide freeskates er udstyret med en hård støvle i høj kvalitet. Så hvis kraftoverførsel og støtte er vigtigt for dig, har du her et par rulleskøjter, der leverer det du søger. Powerslide FSK Metropolis er små i størrelsen. Vælg gerne en størrelse større end din normale skostørrelse. Disse rulleskøjter passer dig, hvis du har lidt smalle fødder.

  • En high-cut cuff giver maksimal ankelstøtte, så du får stabilitet og oplever mindre muskeltræthed
  • Frame i aluminium, der giver direkte kontrol og har lav vægt
  • Det flade setup med hjul af samme størrelse giver en lækker, stabil base
  • 80mm hjul med en hårdhed på 84A giver et godt vejgreb og en god kontrol
  • Inderstøvlerne kan tages ud og vaskes eller skiftes ud
  • Rulleskøjterne leveres uden bremse, så de er klar til de mere avancerede skatere, der ikke har behov for en bremse

Husk at gå skruerne efter for at tjekke om de er strammet ordenligt inden du kører på rulleskøjterne. Herefter anbefales det, at du med jævne mellemrum går skruernes tilstand efter.

Specifikationer

Hjuldiameter:
80mm
Hjul hårdhed:
84A
Hjulbase:
243mm
Støvle/Skal type:
Hård
Frame-materiale:
Aluminium
Inderstøvle detaljer:
Aftagelig
Lukkemekanisme:
Snøre, 2x Spænde
Kugleleje præcision:
ABEC-7
Frame-type:
Flat setup
Maks. hjuldiameter:
80mm
Støvlemateriale:
Fiber, Komposit
Inderstøvle materiale:
Ikke angivet
Cuff:
Høj ankelstøtte
Bremse:
Ingen

Fra samme mærke

Vis alle

anmeldelser   (14)

Rigtig god skøjte til pengene, tyk og dejlig memory inliner. Hurtig at tage af og på. Snørebåndene virker lidt overflødige på så sådan en stiv støvle, de er vist mest til pynt. Jeg har en bred fod så de klemte mig lidt i starten, men jeg lod være med at spænde dem helt til. Nu hvor memory inliner har tilpasset sig kan jeg spænde dem helt og de passer perfekt, tit glemmer jeg næsten jeg har dem på. De er lidt tunge i forhold til mine fitness skøjter, men det gælder vist generelt for freeskates
Sune Fischer (Horsens)
17-08-2014
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Jeg har nu stået på denne skøjte i godt og vel 3 uger, såfremt muligt mh.p. vejr og miljø. Det er en skøjte, der i mit tilfælde, skulle køres til. Her snakker jeg om hjul, dvs kontrol og fart. og komfort, i forhold til hvor støvle kanten rammer mit ben. Det kan godt genere lidt de første på dage. Men nu, efter cirka 3 ugers kørsel, er de som lavet til mig, ingen smerter medmindre jeg forsøger luftakrobatik i dem, kontrol og fart, er på trods af lettere slidte hjul, faktisk blevet forbedret, i forhold til min kørerstil. Efter cirka 10 års pause fra rulleskøjter. Har jeg , på trods af en mindre detajle, der gjorde det nødvendigt at sende varen retur, været UTROLIG glad for mit køb. Varm anbefaling fra Helsingør.
Martin Steenstruop (Helsingør)
19-03-2014
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Total fed skøjte, den er super god at rulle på og perfekt til bykørsel. Synes dog jeg fik krampe i fødderne i perioden hvor de skulle køres til. Men jeg er utrolig tilfreds med mit køb og har henvist mine venner til modellen :). Den er perfekt at indstille/stramme og udover det fede design er den utrolig nem at få af og på - et kæmpe plus hvis den anvendes til bykørsel !
Jeppe Ørsted (København N)
09-07-2013
Bedømmelse: 4 ud af 5!
En dejlig sløjte. Man burde dog kunne stramme den lidt mere i øverste spænde. Udover det er det en god skøjte som lever op til beskrivelsen.
Laurits Søe Olsen
04-06-2013
Bedømmelse: 4 ud af 5!
God skøjte - efter et hjul på mystisk vis forsvandt (faldet ud) er lejerne gået i stykker. Sidder godt på foden og har en tilpas flad profil. Ingen problemer med køb af skøjten - handler også her næste gang. :-)
Frederik Alexander Falk (Frederikshavn)
18-04-2013
Bedømmelse: 3 ud af 5!
Svar fra SkatePro:  Hej Frederik. Det gør os glade at høre at du kan lide skøjterne og handlen med os! Og det lyder da lidt spændende med et forsvindende hjul - det kan ikke være at hjulbolten måske sad løst? Det er tit en god ide at spænde hjulbolte før første tur på nye skøjter, og at spænde dem efter en gang imellem.

Vi håber, du får mange gode ture på dem her i løbet af sommeren så, trods lidt flygtige hjul :) (Skulle det ske igen må du selvfølgelig endelig tag fat i os, så tjekker vi gerne om der ikke er et eller andet galt med skøjten!)

Mange hilsner,

Milena
SkatePro
Supre skjøyter! Målte føttene, la på 5 mm og bestilte etter det. Ble kanskje litt store, men fungerer bra.
Magnar Totland (KRISTIANSAND S)
14-05-2014
Bedømmelse: 5 ud af 5!
rullar bra!!!!!1
Mihhail Belozorski (Moss)
03-06-2013
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Målte føttene og sammenlignet med størrelseguiden. Ga de litt god margin, men de ble veldig trange! Pass på å bestill 2 størrelser større ville jeg sagt. Ellers ruller de fint og er lette å ta på og de er behagelige. : ) Mye skøyte for pengene.
Sonny Harsem (Oslo)
24-05-2013
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Helt underbart !
Abdirizak Abdulkader (Borlänge)
13-06-2014
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Jag är jättenöjd med dessa! Dom sitter perfekt och rullar riktigt bra. dessutom bra och snabb leverans!
Johanna G. (Hägersten)
17-04-2014
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Väldigt bekväma, rullar bra, snygga som attans. Kunde inte blivit mer nöjd.
Heikki Aikio (Skene)
23-06-2012
Bedømmelse: 5 ud af 5!
grymt sköna inlines med bra rull! riktigt nöjd!
Elias Jäderberg
07-06-2012
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vis alle 14 anmeldelser
SkatePro