God påske!
1 = 1 Påske-kampagne  -  Klik her
×
Menu

Kunstsskøjte Sliber

(4)
Video
Video
1 stk
Antal
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
7 stk
8 stk
9 stk
10+
Læg i kurv
  Gem til senere
Fri fragt over 599 kr
Levering 1 hverdage
365 dages returret

Se også

Beskrivelse

SkateMate er en bærbar skøjtesliber til kunstskøjter, der gør det let at slibe sine klinger. Hvor som helst, når som helst. Har du behov for at give dine skøjter en hurtig slibning før en tur på isen, eller har du ikke mulighed for at få dine skøjter slebet professionelt? Du kan altid have din SkateMate med dig i lommen, så du kan slibe dine klinger, og det er muligvis den bedste håndholdte skøjtesliber på markedet.

Denne version af SkateMate kommer med en sliberulle, der egner sig til kunstskøjter. Du kan altid skifte sliberullen ud, hvis du skal slibe klinger, der har en anderledes hulning/profil, eller hvis din sliberulle er blevet slidt.

SkateMate laver forskellige slibeindsatser til deres skøjteslibere. Indsatserne fås enten i form af ruller med diametre, der passer til hulningen på hockey- eller kunstskøjter, eller som en flad indsats, der egner sig til touring- og bandyskøjter. De har alle en overbevisende slibeevne, der gør, at SkateMate lever op til deres ambition om at forsyne skøjteløbere med en universel håndholdt skøjtesliber.

Fås med følgende slibeindsatser:

  • Kunstskøjter: Sliberulle med kornstørrelse 100
  • Hockeyskøjter: Sliberulle med kornstørrelse 120 (egner sig til den sidste finish og til at vedligeholde klingens skarphed).
  • Hockeyskøjter: Sliberulle med kornstørrelse 100 (egner sig til at slibe klinger, der er slidte)
  • Touring- og bandyskøjter: Flad diamant-indsats

Kompatible dele

Find produkter, som er kompatible med SkateMate Kunstsskøjte Sliber:

Kompatibel med

Populære produkter

Vis alle

Fra samme mærke

anmeldelser   (4)

Der er ingen anmeldelser på dansk. Vis anmeldelser på andre sprog (4 anmeldelser)

SkatePro