×
Menu

Skateboard Hjul og Kuglelejer Pakke

Beskrivelse

Vores Skateboard Hjul og Kuglelejer Pakke er den ultimative kombination til skatere, der ønsker at opgradere deres skateboard med komponenter af høj kvalitet. Tilpas dit setup, og rul med stil ved at matche hjul og kuglelejer i høj kvalitet fra vores brede udvalg af topmærker. Du finder alt, hvad du skal bruge for at sikre at dit skateboard er hurtigt og klar til at shredde.

Her er, hvad du får:

  • Hjul: Vores udvalg af skateboardhjul dækker en række forskellige størrelser, former og durometre, der passer til enhver riders præferencer. Uanset om du er til street, park eller cruising, har vi de perfekte hjul til at holde dig kørende.
  • Lejer: Vores kuglelejer er bygget til at modstå de hårdeste sessions. Med overlegen holdbarhed og jævnt rul tager de din skating til det næste niveau.
  • Skate tool (valgfrit): Fuldend din pakke med vores multifunktionelle skate tools. Stram dine trucks, juster dine hjul, og løs eventuelle problemer, mens du er på farten. Det er et must-have i enhver skaters værktøjskasse.

Hvorfor købe pakken? Ikke alene sparer du penge i forhold til at købe produkterne hver for sig, men du vil også nyde bekvemmeligheden ved at have alt, hvad du har brug for, i ét nemt køb.

Vis alle

anmeldelser   (27)

Genialt tilbud
Lasse Boesen Pedersen (Aalborg)
09-03-2022
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Litt lang leveringstid
ståle johanson (Tønsberg)
17-04-2024
Bedømmelse: 4 ud af 5!
I recommend the wheels and bearings set the discount is great and it’s nice to have a spare set or bearings in the future a great value discount from skatepro
John B. (Dublin 15)
31-01-2022
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Bra erbjudande!
Ted S. (Kalix)
19-05-2022
Bedømmelse: 5 ud af 5!
bra
Johannes H. (Nordmaling)
29-10-2021
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vis alle 27 anmeldelser
SkatePro