×
Menu

Gonzalez Buddies Skateboard Deck

1 stk
Antal
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
7 stk
8 stk
9 stk
10+
Læg i kurv
  Gem til senere
Fri fragt over 599 kr
Levering 1 hverdage
365 dages returret

Køb i pakke

Se også

Køb i pakke

Beskrivelse

Gør dig klar til at shredde med stil med Flip Gonzalez Buddies Skateboard Deck fra Flip! Dette deck i professionel kvalitet er det perfekte valg for øvede og avancerede skateboardere, der vil tage deres skateboarding til det næste niveau.

Dette deck er fremstillet af ahorntræ i høj kvalitet og er bygget til at modstå de hårdeste tricks og landinger. Den solide konstruktion sikrer en jævn og stabil kørsel, hvilket gør det perfekt til street-, park- og transition-skating. Flip Gonzalez Buddies-decket har en klassisk popsicle-form og giver en afbalanceret og alsidig performance.

Med en længde på 31,5 tommer og en akselafstand på 14 tommer giver dette deck rigelig plads til fødderne og en behagelig holdning for kørere i forskellige størrelser. Det moderat konkave design giver mulighed for præcis fodplacering og kontrol, hvilket gør det perfekt til tekniske tricks og flips. Derudover giver popsicle-formen en afbalanceret fornemmelse, der er perfekt til både street- og park-shredding. De faste dækfarver tilføjer et strejf af personlig stil til din tur.

Bemærk, at der ikke medfølger griptape til dette deck, så du kan tilføje dit eget foretrukne griptape, så det passer til din stil og dine ridepræferencer. Med Flip Gonzalez Buddies Skateboard Deck fra Flip kommer du til at køre på gaden med selvtillid og stil.

Specifikationer

Deck bredde:
8" (20.3cm)
Deck længde:
31.5" (80cm)
Akselafstand:
14" (35.6cm)
Nose Længde:
6.81"
Tail Længde:
6.62"
Deck materiale:
Ahorn
Deck farver:
Varierende farver på øverste lag finer, Faste farver
Griptape:
Ikke inkluderet

Populære produkter

Vis alle

Fra samme mærke

SkatePro