×
Menu

Cruiser Board Pakke

Beskrivelse

Det er en leg at cruise rundt i byen, når du har det perfekte udstyr, så hvorfor ikke gøre det nemt for dig selv og købe en Cruiser Board Pakke? Vælg selv pakkens indhold, og skab det setup, der matcher din stil.

Cruiser Board-pakken indeholder:

  • Komplet cruiser skateboard: Få et cruiser skateboard af høj kvalitet, der er perfekt til carving og cruising rundt i byen.
  • Skater hjelm: Beskyt dit hoved med en skateboardhjelm, der opfylder alle sikkerhedsstandarder og fås i forskellige farver og stilarter.
  • Valgfrit: Tilføj et skateboardværktøj til pakken. Med et skateboardværktøj kan du nemt justere og reparere dit skateboard, mens du er på farten.
  • Valgfrit: Opgrader dit sikkerhedsudstyr med et sæt beskyttere, herunder knæ-, albue- og håndledsbeskyttere. Beskyt dig selv fra top til tå.

Ved at købe Cruiser Board Pakke sparer du ikke kun penge, men får også glæde af at have alt det nødvendige til dit skateboard samlet på ét sted. Og med de valgfrie add-ons kan du tilpasse din pakke, så den passer til dine specifikke behov. Så snup Cruiser Board Pakke i dag, og kom i gang med at rulle med stil!

Vis alle

SkatePro