×
Menu

Tilt Theory Kit

Beskrivelse

Gør dig klar til at tage din stuntløbehjulskørsel til det næste niveau med Tilt Theory Kit, der indeholder Tilt-dele i topkvalitet kombineret for at give dig en enestående køreoplevelse.

Tilt Theory-sættet indeholder:

  • Tilt Theory løbehjulsdæk: Oplev uovertruffen kontrol og stil med Tilt Theory 3-scooterdækket, som har en forbedret "Crook Nook"-form, der giver bedre nose-trick-muligheder, og et kasseformet design med en buet bagside, der giver ubesværet grinding. Vælg mellem en række forskellige størrelser for at finde den perfekte pasform til din kørestil.
  • Tilt Scooter Bar: Løft din kørsel med vores udvalg af Tilt-scooterstyr i høj kvalitet, der alle er fremstillet med præcision og konstrueret til at modstå selv de mest krævende stunts.
  • Tilt løbehjulsgaffel: Oplev overlegen styring og kontrol med Tilt løbehjulsgaffel, der er designet til at give optimal præcision og reaktionsevne til alle dine freestyle-tricks.
  • Tilt løbehjulshjul (ekstraudstyr): Fuldend dit setup med et sæt Tilt løbehjulshjul, der fås i forskellige størrelser og farver, så de passer til din kørestil og dine præferencer.
  • Headset til Tilt-løbehjul (ekstraudstyr): Sørg for jævn og ubesværet styring med Tilt-scooterens headset, der har lejer af høj kvalitet for reduceret friktion og forbedret holdbarhed.
  • Tilt Scooter Grip Tape (ekstraudstyr): Tilføj den perfekte finish til dit specialdesignede løbehjul med Tilt griptape, der giver overlegen greb og kontrol og samtidig fremhæver din unikke stil.

Ved at vælge Tilt Theory Kit sparer du ikke kun penge på enestående Tilt-udstyr, men får også mulighed for at bygge dit eget skræddersyede løbehjul, der er skræddersyet til netop dine kørepræferencer. Gå ikke glip af denne chance for at løfte din køreoplevelse - bestil dit Tilt Theory Kit i dag og åbn op for en verden af muligheder.

Vis alle

anmeldelser   (1)

WORTH IT
David Peterlin (Log pri Brezovici)
21-11-2023
Bedømmelse: 5 ud af 5!
SkatePro