×
Menu

Løbehjul Refresher Pakke

Beskrivelse

Tilpas dit trick løbehjul med vores Løbehjul Refresher Pakke! Vælg dine foretrukne løbehjulsdele for at give dit løbehjul et nyt look og forbedre dine tricks.

Denne pakke indeholder:

  • Hjul til trick løbehjul: Et sæt højtydende hjul, der vil give dig den kant, du har brug for til at tage din kørsel til nye højder.
  • Håndtag til trick løbehjul: Et sæt komfortable, skridsikre greb, der hjælper dig med at holde hænderne på styret, uanset hvor vilde du bliver.
  • Griptape til trick løbehjul (ekstraudstyr): Et ark griptape af høj kvalitet, som holder dine fødder på plads, mens du kører derudaf.
  • Kendama (ekstraudstyr): Et klassisk legetøj, der er perfekt til at øve din hånd-øje-koordination og balance - og så er det bare sjovt!

Denne pakke er den perfekte måde at tilpasse dit løbehjul på og tage din kørsel til det næste niveau. Uanset om du er nybegynder eller en garvet professionel, er Løbehjul Refresher Pakke et godt tilbud på nogle kvalitetsløbehjulsdele, alt sammen i en praktisk pakke. Gå ikke glip af dette fantastiske tilbud! Bestil din Løbehjul Refresher Pakke i dag!

Vis alle

anmeldelser   (11)

Bra pakker
Astrid Ødegaard (Hønefoss)
14-04-2024
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Perfekt
jayce scoots (Karlskoga)
07-10-2023
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vis alle 11 anmeldelser
SkatePro