×
Menu

Twin Tip Ski Pakke

Beskrivelse

Vores Twin Tip Ski Pakke er den komplette løsning til alle dine freestyle-eventyr. Vælg din perfekte kombination af produkter:

  • Freestyle-ski: Gør dig klar til at udføre fantastiske tricks og manøvrer med vores udvalg af freestyle-ski af høj kvalitet, der fås til både børn og voksne.
  • Bindinger: Sæt dine fødder komfortabelt og sikkert fast med disse holdbare og pålidelige bindinger, der er designet til at holde dig i kontrol på selv de mest udfordrende pister.
  • Skitaske (ekstraudstyr): Transportér dine ski bekvemt med en kraftig skitaske, der giver beskyttelse og er nem at bære.
  • SkatePro halsvarmer (ekstraudstyr): Hold dig beskyttet og varm på de kølige dage med vores behagelige halsvarmer med Skatepro-logo.
  • Montering af bindinger (valgfrit): Spar tid og kræfter med vores rabat på montering af bindinger, så du er sikker på, at dine ski er klar til at komme ud i sneen med det samme.

Med vores Twin Tip Ski Pakke får du ikke kun alt det nødvendige udstyr til dine freestyle-eventyr, men sparer også penge i forhold til at købe hver enkelt vare separat.

Vis alle

Specifikationer

Binding:
Ikke inkluderet

anmeldelser   (3)

Der er ingen anmeldelser på dansk. Vis anmeldelser på andre sprog (3 anmeldelser)

SkatePro