×
Menu

G3 Gyro BMX Bremsesæt

(71)
1 stk
Antal
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
7 stk
8 stk
9 stk
10+
Antal
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
7 stk
8 stk
9 stk
10+
Læg i kurv
  Gem til senere
Fri fragt over 599 kr
Levering 1 hverdage
365 dages returret

Se også

Beskrivelse

Odyssey leverer endnu engang med dette komplette gyrosæt til freestyle BMX cykler. Dette sæt har alt, hvad du har brug for, for at kunne konvertere dine forudmonterede bmx bremser til et gyro setup, med undtagelse af selve bremserne.

Og hvem er bedre til at forsyne dig med disse dele end et firma, som har produceret Gyro-systemet siden 1986? En af de ting som de virkelig er blevet populære på, er deres dual detangler system, som vil holde bremsekabler på plads ligemeget hvor mange barspins, du laver.

Bemærk: Hvis du har en integreret headtube, har du ligeledes brug for gyro tabs.

Kompatible dele

Find produkter, som er kompatible med Odyssey G3 Gyro BMX Bremsesæt:

Kompatible dele

Specifikationer

Gyro kompatibel:
Ja

Populære produkter

Vis alle

Fra samme mærke

anmeldelser   (71)

Fint sæt. Nem og montere. Med super service
Dennis Andersen (Agerbæk)
12-03-2019
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Bumddelen passer desværre ikke på desværre men stadig fantastisk service og levering
Kim wissing petersen (Viborg)
16-07-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Rask levering, og riktig vare 🙂
Kenneth Liliegren (Gressvik)
06-10-2020
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Odyssey lage kvalitet produkter takk
Kevin Pfister (Vardø)
20-08-2020
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Grate part quick delivery
Glenn thoms (Grays)
26-03-2024
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Not fitted yet,,well made
Robert MacFarlane (Glasgow)
19-04-2022
Bedømmelse: 5 ud af 5!
The rotor seems to be too small for my headset. I have an size steerer tube and headset, made by Stolen BMX Co, but the rotor just doesn't fit on at all. This stopped the whole break system form working. I don't think I can get any thing back either. Waste of time and money.
Rutian James (Abingdon)
09-05-2020
Bedømmelse: 1 ud af 5!
Svar fra SkatePro:  So sorry to hear about the issues your having with this item.
It's very strange for this to not fit as it all comes in the set. If you have not already, please email us at email@skatepro.com with some images showing the issues you are having so we can try to resolve this for you.

/Adam
Great company to deal with. Prices are competitive and delivery is quick. Excellent
Matthew Lincoln (Penzance)
10-02-2020
Bedømmelse: 5 ud af 5!
My son was very disappointed when the gyro arrived because the kit does not include gyro tabs dispite the description stating "It comes complete with all cables and mounting hardware you will need to set it up". So we had to then order a set of giro tabs at £9.75 not such a good deal! The gyro works well now it's fitted but giving poor review due to the description and the complete lack of interest from the customer service when I contacted them regarding this matter.
Stephen Ward (Cirencester)
21-01-2020
Bedømmelse: 1 ud af 5!
Svar fra SkatePro:  Thank you very much for your feedback. We are very sorry that you didn't get the product and service you expected. We will contact you to make things right.

/Mikolaj
very good and fast delivery.
Charlie Spencer (Shaftesbury)
10-01-2020
Bedømmelse: 5 ud af 5!
All good many thanks now installed.
Adrian Way (Banbury)
10-07-2019
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Bra passform och bra kvalitet till en grymt pris
Jonas Karlsson (Höör)
25-05-2022
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Bra och billigt set. Enkelt att montera. Snabba leveranser.
Magnus Lindell (Brännö)
12-01-2021
Bedømmelse: 4 ud af 5!
blev ok
Sanne Johansson (Simlångsdalen)
10-01-2021
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Vis alle 71 anmeldelser
SkatePro