MENU

Powerslide Beskyttelsesbukser Pro

DKK 349,-
DKK 449,- SPAR DKK 100,-
Powerslide rulleskøjter
Zoom
Vælg størrelse 
Se lager i butikker
Gem til senere
 sæt

Beskrivelse

Pro beskyttelse til hofte og haleben mm. Inkl plastik indlæg på de udsatte steder.
God til alle der gerne vil passe på ders krop, til begynder såvel som øvede der vil lave de helt store tricks.

Åndbart 3-D aerospace mesh-materiale.
Lycra stretch-materiale.
High impact dual Eva-skum.
3-D anatomisk udformet.
Cool Max for
Letvægts og fleksibel.
Kan anvendes til alle former for actionsport.
Lavet i henhold til EN 1621-1:1997

Anmeldelser

Købt til at træne slide. Stor risiko for at falde på både bagdel og hofte i den diciplin. Er faldet en enkelt gang hvor side beskyttelse virkede sammen med knæbeskytter. Side og lænde skjold i plastic materiale virker lidt store lige nu. Efter et hårdt fald måske ikke. Halebens beskyttelsen virker som om den vil afværge et evt fald. Er yderst mærkbar når man sidder ned. Og så det mentale. Man tør lidt mere med en god beskyttelse.
J. Olsen
19-10-2016
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Jeg køpte Powerslide crash pants til beskyttelse når jeg står snowboard. Jeg har ikke tidligere hatt crash pants. Jeg hadde første tur med mine nye crash pants sist weekend. Men jeg er ikke fornøyd. De har svært ved at holde seg på plads. De gir heller ikke den nødvendige beskyttelse af halebenet hvilket er svært utsatt når en står snowboard. I tillegg er platene på lårene "bulky". Jeg er derfor på utkikk etter en annen modell/annet brand.
knut akselvoll (Frederiksberg)
09-03-2016
Bedømmelse: 1 ud af 5!
Svar fra SkatePro:  Beklager den dårlige oplevelse med produktet. Det ikke vores oplevelse at disse skulle beskytte halebenet dårligt, så vi beklager naturligvis hvis du har oplevet deres beskyttelse som værende mangelfuld. Generelt anbefaler vi at man prøver beskyttelsesudstyr inden det tages i brug så man kan evaluere eventuelle mangler. Såfremt man mener at man har modtaget et produkt hvorpå der er en fejl, må man meget gerne kontakte os billeder af produktet, samt ordre nr. Dette kan sendes til email@skatepro.dk
/Mads
Har prøvet flere slags "crashpants". De her er klart de behageligste jeg har haft. Har ikke "crashet" med dem endnu, men er overbevist om at de gør hvad de skal.
Nis P. Jørgensen (Birkerød)
20-08-2014
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Fin pasform og god beskyttelse på udsatte steder. Plastpladerne på ydersiden af lårene er dog lige rigeligt markante til mit behov
Henrik Kronborg (Nakskov)
26-02-2014
Bedømmelse: 4 ud af 5!
meget tilfreds
benni holm (Frederiksberg C)
15-08-2013
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Brukes til skateboard i bowl av godt voksen mann på 38. God kvalitet, og flott beskyttelse med plastplater. Har falt med dem noen ganger, og de beskyttet greit, men i de åpne feltene på hoften er det selvfølgelig et ømt punkt jeg ofte slår meg på...
Thomas Bratli (Askim)
17-11-2015
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Bra)
Romualdas Gineika (Asker)
26-03-2014
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Sitter godt, ørlitt stor i størrelse! Har enda ikke prøvd å tryne med dem ;)
Morten Borgen (Gjøvik)
05-09-2012
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Ottime protezioni molto leggeri e molto comodi Io consiglio davvero di comprare questo prodotto !!!!! Veramente eccellente !!!
Davide Conte (Sanremo (IM) ITALIA)
05-11-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
I'm a tall skater 6'4" and 230 lbs, so when I fall (which is frequently ;) I can hit the deck pretty hard. These have saved my ass and my hips on numerous occasions. I won't freeride without them now. Absolute bargain for all that protection.
Ben Lord (Reading)
20-09-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Mycket bra. Tack skatepro
Pieter Samyn (Smedjebacken)
17-03-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Stor i storlek. Välj en storlek mindre annars bra.
stefan k. (Grycksbo)
09-03-2017
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Bra skyddsbyxa - även för dom som spelar bandy o hockey och normalt endast brukar en överdragsbyxa Mvh Farfar Lasse (still going strong) PS gärna hängslet el midjerem som tillbehör ds
Lars G. Larsson (Särö)
29-12-2016
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Har inte fallit, så jag vet inte hur de skyddar. Däremot sitter de sladdrigt i resåren, trots L i storlek (jag är normalt en XL). Eftersom jag cyklar också, är jag van vid tajta cykelkläder.
Bengt Johmår (Båstad)
30-06-2016
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Vi er e-mærket