×
Menu

Freeride Skipakke

Beskrivelse

Er du klar til at komme ud på pisterne med noget nyt freeride-udstyr? Så behøver du ikke lede længere end til vores Freeride Skipakke! Med denne pakke har du friheden til at skabe dit eget ideelle setup med dit valg af freeride-ski og bindinger.

  • Freeride-ski: Vores udvalg af freeride-ski er designet til eventyrlystne, der elsker at gå på opdagelse uden for alfarvej. Disse ski udmærker sig i dyb puddersne og varieret terræn og giver den ultimative oplevelse på pudderski.
  • Bindinger: Vores kollektion af skibindinger er håndplukket til at supplere vores freeride-ski perfekt. Vores bindinger er justerbare og kompatible med forskellige skistøvler, hvilket giver en sikker og behagelig pasform til enhver skiløber.

For at fuldende din freeride-pakke tilbyder vi muligheden for en skitaske, der gør det lettere at transportere dine ski. Du vil også kunne tilføje en GRATIS SkatePro halsedisse, så du kan holde dig varm på pisterne!

Vi tilbyder vi professionel monteringsservice mod et ekstra gebyr. Vores erfarne teknikere sørger for, at dine bindinger er korrekt og sikkert monteret, så du får ro i sindet og den bedst mulige performance på sneen.

Hvorfor købe en freeride skipakke? Ved at vælge vores Freeride Skipakke sparer du ikke kun penge i forhold til at købe varerne enkeltvis, men du kan også nyde bekvemmeligheden ved at have dit udstyr perfekt matchet og klar til action. Med vores omhyggeligt kuraterede udvalg af produkter i topkvalitet og valgfrit tilbehør har vi alt, hvad du behøver for at tage dit freeride-skiløb til det næste niveau.

Vis alle

Specifikationer

Binding:
Ikke inkluderet

anmeldelser   (1)

Perfect job. Very profesdional
William Roberts (Afton)
10-05-2023
Bedømmelse: 5 ud af 5!
SkatePro