MENU
×

Roces Sort Classic Side By Side Rulleskøjter

DKK 599,-
Roces
Hot
Zoom
Vælg sko størrelse 
Se lager i butikker
SkatePro DeLuxe Skøjte taske
SkatePro DeLuxe Skøjte taske
DKK 199,-1 stk
DKK 149,-
Roces Justerbar Skaterhjelm
Roces Justerbar Skaterhjelm
DKK 189,-1 stk
DKK 149,-  Vis størrelsesguide
Roces Side by Side Rulleskøjtehjul
Roces Side by Side Rulleskøjtehjul
DKK 116,-4 stk
DKK 79,-
SkatePro Skate Værktøj
SkatePro Skate Værktøj
DKK 69,-1 stk
DKK 39,-    
Roces Quad Bremse
Roces Quad Bremse
DKK 38,-2 stk
DKK 30,-
SkatePro Powerbank
SkatePro Powerbank (Sort)
DKK 79,-1 per ordre
Gratis!
 
1

Antal

1
2
Begrænset antal tilgængelig

Antal

1
2
3
4
5
6
7
8
9
Begrænset antal tilgængelig

Antal

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Antal

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Antal

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Antal

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Antal

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Antal

1
2
Begrænset antal tilgængelig

Antal

1
2
3
4
Begrænset antal tilgængelig

Antal

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Antal

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Antal

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Antal

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Antal

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Antal

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Antal

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+
par
  Gem til senere

Beskrivelse

Klassiske kunstskøjter i sort farve fra italienske Roces egnet til kunstskøjteløb og skæg og ballade. Høj hæl og nylon ramme. Overdel og pløs er lavet af syntetisk læder.

Specifikationer

Hjuldiameter:
58mm
Plate-materiale:
Plast
Støvletype:
Kunstrulleskøjtning
Inderstøvledetaljer:
Indbygget
Lukkemekanisme:
Snøre
Kugleleje præcision:
ABEC-3
Hjulbredde:
32mm
Nav bredde:
24.8mm
Aksel længde:
32.6mm
Hjul hårdhed:
82A
Støvlemateriale:
PU-læder
Inderstøvle materiale:
Textil
Bremse:
Ja

Anmeldelser

Super!
Johanna Schoones
06-04-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
De bragte stor lykke hos mit barnebarn
H. Larsen (Nykøbing Sj)
06-03-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Min datter har nærmest ikke været ude af rulleskøjterne, siden hun fik dem til jul
Maria Fenge (Beder)
03-01-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Veldig fornøyd!!
Kristin Pettersen (Skoppum)
21-04-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Før du kjøper bør du vite at rulleskøyter er vanskelig! Veldig vanskelig! Men absolutt veldig gøy. Jeg er veldig fornøyd med disse, og jeg gleder meg til jeg blir flink nok til å bruke dem offentlig.
Ingrid Røe Brevig (Oslo)
25-05-2016
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Rulleskøytene kom svært kort tid etter bestilling, og de passet perfekt! Veldig behagelige å ha på, og funker godt på asfalt slik håpet var. Kjempefornøyd med kjøpet!
Tirill S. (Voss)
28-04-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Bought as a Christmas gift for my teenage daughter, who absolutely loves them. She really wanted a classic look and these have a really high quality, comfortable feel. Wheels are solid and smooth rolling. An excellent, quality product for someone who loves their skating.
Joanne Barber (Loughborough)
04-01-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
great1
A. ORUMEN (ENFIELD,MIDDLESEX)
19-10-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
So good, I also bought a pair for myself
Andrea Noel (Plaistow)
13-10-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
so sleek and cool! Perfect for my skating!
Kris-Lee Martin (Prineville)
11-10-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
The quad roller skates are arrived damaged...on one side looks like scratch it. I didn't send it back because I didn't have time. I don't suggest it to my friends who wanna buy it too
Giorgia Stara (London)
28-06-2017
Bedømmelse: 2 ud af 5!
Svar fra SkatePro:  We are very sorry to hear that you received skates that were not in mint condition. It's very important that you contact us right away so that we can get it fixed, because we don't expect our customers to be happy with scratched skates, at least when they are brand new. Please email us a few pictures of the scratched skates and we will take a look at them for you. The pictures can be sent to email@skatepro.uk
/Mads
Great product
Lorraine Harte (Co. Galway)
25-01-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Very good relation between price and quality, but they delay the order for more than a month.
Cristina Gonçalves Da Conceição (Faro)
03-01-2017
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Svar fra SkatePro:  We're very sorry it took so long to ship your parcel. The delivery date for your skates was only an estimated delivery, as we completely rely on our suppliers to deliver the skates to us on the agreed date. This is why we don't promise to ship the product on the estimated date. We also find it very unfortunate if we can't ship the item out on the estimated date. Hope you are enjoying the skates, despite this inconvenience!

/Laura
Appearance well above expectations and I'm sure daughter will be pleased
David J. (Birmingham)
21-12-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vi er e-mærket