×
Menu

Supreme Turbo 33 Nylon Side-By-Side Rulleskøjter

Beskrivelse

Alle tiders mest populære side-by-side rulleskøjte. Disse rulleskøjter tilfredsstiller selv den mest krævende skater. Rulleskøjten er baseret på komponenter fra en af verdens største rulleskøjte-producenter, SureGrip i USA. Støvlen har god pasform, komfort og er af høj kvalitet.

Bemærk: Du skal huske at vælge en farve på dine hjul - Yderligere kan du tilvælge en opgradering af dine lejer.

Inklusiv:

  • 8x hjul af valgfri farve (op til 2 farver)
  • 16x Supreme kuglelejer (vælg mellem Abec 3, Abec 5 og Abec7)
  • 8x spacers
  • SureGrip Toe-stop bremser

Ekstra bremseklods og bagbremse kan også købes her.
SkatePro samler rulleskøjten for dig før afsendelse.

Vis alle

anmeldelser   (50)

Alt gik som det skulle. Hurtig levering og skøjterne er som forventet.
Line Frydendal (Humlebæk)
04-05-2021
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Havde dem for 15 år siden. Elskede dem dengang og kommer også til at blive glad for dem her. Men godt nok øv med så dårlige snørebånd. De ødelægger min oplevelse da jeg modtog dem. Men ellers fin
Anne lise Pedersen
30-04-2021
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Virkelig gode! God service God levering Okay pris'
Pernille Puk Larsen
08-05-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Er yderst tilfreds med produkterne
Lone Steinmann (Frederiksberg C)
23-07-2015
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Jeg har købt et par her i sidste uge og jeg havde bestilt samlet og med bagbremse sat på. Jeg var selv nød til at stramme skruerne da hjulene sad løse. Og i havde ikke sat min bagbremse på, den havde i faktisk glemt at sende med. Så derfor ikke højere
Thomas Ebdrup (Malmö)
13-07-2015
Bedømmelse: 3 ud af 5!
Svar fra SkatePro:  Vi har vist lavet en tydelig fejl som jeg beklager meget. Sådan skulle du bestemt ikke have modtaget dem. Jeg håber du har fået bremsen monteret og at du er glad for skøjterne. Jeg håber du har kontaktet os ellers er du meget velkommen til at ringe på telefonnr. 86763696 eller skrive på email@skatepro.dk så vi kan udbedre fejlen. /Christian
Lækkert at køre på rigtige rulleskøjter igen, kan kun rose jeres service, dag til dag levering, der er gratis. Og er fantastisk varelager, med alt hvad man har brug for til prise hvor alle kan være med.
mette Rosenkrands
08-07-2015
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Kan varmt anbefale skatepro, da jeg havde bestilt mine rulleskøjter, gik der en dags tid, så fik jeg en mail, hvor der stod jeg havde glemt at vælge farve på mine hjul, og at min pakke først ville blive sendt, når jeg havde vendt tilbage med min farve. Så snart jeg havde gjort det, blev min rulleskøjter sendt.. SUPER SERVICE.. Og super fede rulleskøjter
Anette winberg (Kalundborg)
29-12-2014
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Rigtig god skøjte til en gammel falsk nybegynder, der gerne vil op på hjulene igen. Kan anbefes enhver der syntes livet er for kort til inlinere og marathon, men hellere vil have lidt sjov på asfalten.
Jens Akerø (København Ø)
18-09-2014
Bedømmelse: 5 ud af 5!
helt tilfreds med kvalitet og performance
Martin Meier (Helsingør)
07-08-2014
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Dejlige rulleskøjter jeg gav til min nybegynder kæreste. Dog gik der ikke mere end 5 minutter før end forklodserne faldt af. Synes skruerne er for korte. Ellers er vi helt og aldeles tilfredse:)! Tak for god service, hele vejen igennem!
Tanja Johansen (Aarhus C)
15-01-2014
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Hurtig levering jeg elsker de skøjter! Glæder mig hver gang je skal afsted
Lars Frimodt Sørensen (Silkeborg)
01-07-2013
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Virkelig god skøjte. Super service og hurtig levering
Jane Vie Christensen (Vestervig)
11-06-2013
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Super god skøjte, dejligt at være på hjul igen som voksen.
Jacob Wittrock (Allerød)
09-06-2013
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Lækre skøjter .. Dog blev leveringstiden udskudt 4 gange .. Havde nok irriteret mig mere hvis det var sommer .. Men ellers var alt som det skulle være .. :)
Mike Hvid (Nykøbing F)
03-04-2013
Bedømmelse: 2 ud af 5!
Svar fra SkatePro:  Hej Mike, godt at skøjterne er faldet i god jord! Vi er enige i at det er ærgerligt når leveringsdatoen bliver rykket og kan godt forstå frustrationen over det. Vi er nemlig selv afhængige af at vores leverandører leverer til tiden, og gør de ikke det, skal vi rykke datoen. Vi arbejder løbende på at lave bedre, mere sikre, aftaler med vores leverandører, så at det sker mere og mere sjældent. Dejligt at det dog stadig kunne gå i denne gang og du er glad for skøjterne!

Mange hilsner,

Milena
SkatePro
Vis alle 50 anmeldelser
SkatePro