×
Menu

Skateboard Pakke

Beskrivelse

Skateboardpakke - Den perfekte pakke til skateboardentusiaster! Skateboardpakken indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med at skate - eller for at tage dine færdigheder til det næste niveau. Alle vores skateboards er færdigsamlede og leveres med komponenter af høj kvalitet, der giver en jævn kørsel.

Du kan vælge mellem flere skateboardmærker. Vi har komplette skateboards til alle niveauer - fra begyndere til professionelle. Og det bedste er, at der er masser af cool grafik at vælge imellem i vores udvalg af komplette skateboards.

Sammen med skateboardet får du følgende ting, når du køber skateboardpakken:

  • Hjelm: Beskyt dit hoved med en hjelm af høj kvalitet, der opfylder alle sikkerhedsstandarder. Der findes forskellige farver og designs, så du kan finde den perfekte hjelm, der passer til din personlighed og stil.
  • Beskyttersæt: Vores beskyttelsessæt omfatter knæ-, albue- og håndledsbeskyttere, så du er beskyttet mod stød og blå mærker, mens du lærer eller forsøger dig med nye tricks.
  • Skateværktøj (valgfrit): Et skate tool er uundværligt for enhver skateboarder. Det giver dig mulighed for at justere dine trucks, skifte dine hjul og udføre andre vedligeholdelsesopgaver. Vores skateværktøjer er lavet af materialer af høj kvalitet og er bygget til at holde.
Vis alle

anmeldelser   (12)

Great deal!
Maciej Zyskowski (Kløfta)
21-04-2024
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Mye for pengene 🤩
Morten K. (Hauglandshella)
10-08-2023
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Svært gunstig valg for førstegangskjøpere. Full pakke til lavere pris. Betryggende at alle varer hos SkatePro virker å være av god kvalitet for oss noviser så man slipper å lure.
Bjørn Standal (Molde)
17-07-2023
Bedømmelse: 5 ud af 5!
👍👍👍
Henning Normann Kravik (Oslo)
11-01-2022
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vis alle 12 anmeldelser
SkatePro