×
Menu

H.A.B.S. Bremseklods Inliner

(73)
1 stk
Antal
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
7 stk
8 stk
9 stk
10+
Læg i kurv
  Gem til senere
Fri fragt over 599 kr
Levering 1 hverdage
365 dages returret

Se også

Beskrivelse

Mangler du en bremseklods på dine Powerslide-skøjter?

Så snup denne multikompatible bremseklods, der fås her i to størrelser. En til børneskøjter (Størrelse S) og en til voksenskøjter (Størrelse L). Disse klodser er kompatible med Powerslide systemet HABS (højdejusterbart bremsesystem).

Bemærk: Kun klodser - Monteringsudstyr og bremsearm sælges separat

Kompatible dele

Find produkter, som er kompatible med Powerslide H.A.B.S. Bremseklods Inliner:

Kompatibel med

Populære produkter

Vis alle

Fra samme mærke

anmeldelser   (73)

Fungerer præcis, som den skal. Synes dog, den slides hurtigt op + det larmer helt ekstremt meget, hvis ikke der lægges meget vægt på den (altså bløde opbremsninger resulterer i en voldsom larm)
W. J. (Hedensted)
05-08-2021
Bedømmelse: 3 ud af 5!
Den holder ikke bedre end den originale til powerslide swell 110. Den slides meget hurtigt. Jeg har været ude på 3 turer og de er slidt op til strengen som sidder på bremsen. Dette er jeg ret skuffet over. Jeg fik varerne meget hurtigt og kundeservicen var rigtig god, da jeg søgte hjælp angående størrelsen på bremsen. Selve bremsen var let at montere.
Sabine M. (Aalborg Øst)
02-05-2018
Bedømmelse: 2 ud af 5!
Svar fra SkatePro:  Hej Sabine, og mange tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at høre, at bremseklodesen ikke levede op til dine forventninger.

Vi er altid glade for at få feedback på vores produkter - sågar positiv som negativ. På den måde kan vi konstant blive bedre og gøre vores leverandører opmærksomme på eventuelle produktfejl eller forbedringsområder.

/Martin :-)
Bremser fungere!
Nikolaj Sønderbek (Viby J)
21-08-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Blev slidt i bund på 2 ture. Gummitapper går på bagerste hjul.
Casper Holmgaard Jensen
27-08-2015
Bedømmelse: 1 ud af 5!
Svar fra SkatePro:  Hvis produktet du har købt er defekt, eller på anden måde ikke lever op til dine forventninger, er du altid velkommen til at kontakte os i kundeservice med dit ordre nr. på tlf. nr.:86 76 36 96 - Email: email@skatepro.dk, så ser vi på det.
/Mads
Denne bremseklods er klart bedre end den originale når det kommer til holdbarhed (den originale var væk efter 4-5 ture. Powerslide Phuzion 3). Dog er tapperne en smule for store så de skraber på hjulet, hvilket er noget irriterende, da bremseklodsen således skal modificeres for at kunne være der. Desuden er der kommet en rille i hjulet. Ellers hurtig ekspeditionstid
Jakob Geert Petersen (Rødovre)
26-06-2015
Bedømmelse: 3 ud af 5!
OK pris versus kvalitet.
Jakob Mortensen (Fredericia)
06-05-2015
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Bremseklodserne slides for hurtigt og leveringen var alt for langsom.
Peter Poulsen
26-05-2011
Bedømmelse: 3 ud af 5!
Har lige købt 2 stks..da den første klods, som sad på skøjten da jeg købte den blev slidt ned på 3 ture, enkelte stejle nedkørsler. Meget ringe. Men efter montering af den nye klods, hvor personalet også sagde, at den var forbedret, så er der ingen problemer. Har kørt et adventure race hvor inline delen var på 2 1/2 time, og ca. 8-10 træningstimer op til løbet med meget brug af bremsen...og jeg må sige, at jeg stort ikke kan se at den nye klods er slidt, og effekten under bremsning var tilfredsstillende. Så køb den trygt nu..(der er nogle ringe/riller i gummiet på undersiden som indikerer at det er den nye klods)
nikolaj hansen (hinnerup)
06-05-2010
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Brakepad is wearing very fast. This Brakepad material is not good for skate brakes.
Petteri Sahinjoki (Hyvinkaa)
13-08-2009
Bedømmelse: 1 ud af 5!
Den er slidt op efter en times brug!
Henrik Gyldenkærne (Ballerup)
12-07-2009
Bedømmelse: 1 ud af 5!
Bremseklossen fungerer greit nok. Gjør det den skal.
S. Strand (Arendal)
11-08-2022
Bedømmelse: 3 ud af 5!
Helt grei bremse, men synest den kommer for nærme bakken selv når jeg justerer den til den høyeste innstillingen. Synest også at bremseeffekten er middels pga materialer den er laget av,men funker gjør den. Hvis du er på nybegynner nivå så vil jeg heller anbefale en skøyte som passer til powerslide urban brake da bremseeffekten er mye bedre på denne.
Øystein J. (Godvik)
26-06-2022
Bedømmelse: 3 ud af 5!
Terningkast 6👍
Tom Krogh Sørensen (Røyken)
15-10-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Har nå brukt en slik kloss i hele sommer, og skjønner ikke hva denne har fått sin negative kritikk fra. Selv på 2-3 timer lange turer merker jeg veldig liten slitasje. En viss grad av slitasje er det selvfølgelig, men dette løses lett med å justere ned klossen et hakk eller to. Den slites kanskje en anelse fortere enn originalen, men etter min mening er den så absolutt ikke så dårlig som ryktet tilsier.
Daniel Buseth (Singsås)
01-10-2013
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Vis alle 73 anmeldelser
SkatePro