MENU
×
Tilbage |

K2 Fit Boa Skøjter

DKK 999,-
K2 rulleskøjter, ski og snowboards
Zoom
Vælg sko størrelse 
Vis lignende produkter

Beskrivelse

Denne isskøjte, er skabt med en cuff som sørger for ekstra komfort og stabilitet. Det rigtig smarte ved denne skøjte er Boa spændesystemet som er hurtigt at anvende og sørger for god pasform. Derudover sørger plastikspændet og velcrolukning at skøjten sidder tæt til foden.

Specifikationer

Støvle/Skal type:
Blød
Inderstøvle detaljer:
Vandafvisende
Inderstøvle materiale:
Ikke angivet
Lukkemekanisme:
Snøre, BOA
Cuff:
Stabil
Tåhakker:
Ingen

Anmeldelser

Kan jeg sige andet end at det er det bedste køb jeg har gjort i lang lang tid. De er alle pengene værd. Det er længe siden jeg har haft en så god skøjte på, som så også er nem at tilpasse. Kan så også lige sige at der er blevet spurt til dem, hvor de er købt..... :) Så tror i for nogle flere kunder som vil efter spørge disse.
Tommy Bendixen (Korsør)
01-07-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Støvlen på skøjten er behagelig og velpolstret, og lukkesystem med"boa" wirelukke, velkrostrop på midten og en skraldelukke foroven ved ankelen fungerer meget fint. I det hele en støvle med skøjte der er rigtig god.
peter søgaard christensen
26-01-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
God telefonveiledning i forkant av kjøpet i forhold til mitt behov. Ca én uke leveringstid. Skøytene ble slipt før første bruk. De var både behagelig, varme og stabile å ha på. Det beste: Takket være det spesielle låsesystemet veldig raskt og svært enkelt å ta av og på. Ingen problem å stå på skøyter én time uten vondt i føttene med disse. Kjempefornøyd!
Volker Franzen (Sandnes)
03-02-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Bra
Kai Aakvik (Kristiansund N)
27-01-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vi er e-mærket