×
Menu

Randonee Skipakke - Ski & Bindinger

Beskrivelse

Tag ud på bjergene med stil med vores randonee skipakke. Denne pakke er designet til de eventyrlystne, og den giver dig mulighed for at vælge den perfekte kombination af ski og bindinger og endda tilføje en praktisk skitaske og halsvarmer.

  • Randonee ski: Vores udvalg af touring ski i høj kvalitet tilbyder den perfekte kombination af letvægts alsidighed og robust ydeevne. Disse ski vil give dig den kontrol og smidighed, du har brug for til at tackle enhver udfordring i backcountry.
  • Skibindinger: Vælg de perfekte bindinger, der passer til din skistil og dine støvler. Vores udvalg omfatter en række bindinger fra topmærker, designet til både alpint skiløb og telemark.
  • SkatePro skitaske: Opbevar dine ski og stave sikkert med vores slidstærke SkatePro skibag. Den er lavet af materialer af høj kvalitet og har en behagelig skulderrem, så den er nem at bære.
  • SkatePro halsvarmer: Hold dig varm og beskyttet mod elementerne med vores bløde, fleeceforede SkatePro halsvarmer. Den er designet til at holde dig varm og åndbar.
  • Monteringsservice: Hvis du foretrækker det, kan du få dine bindinger monteret professionelt på dine ski af vores erfarne teknikere. Du skal blot tilføje monteringsservicen til din indkøbskurv.

Gå ikke glip af den ultimative backcountry-oplevelse på ski. Få det udstyr, du har brug for til at klare ethvert terræn med vores randonee skipakke!

Vis alle

Specifikationer

Binding:
Ikke inkluderet
SkatePro