×
Menu

Vend dine hjul og forøg levetidenNødvendigt værktøj: En umbraco nøgle eller et skate-værktøj.

Under normal anvendelse, vil dine hjul blive slidt mere på den side som vender ind imod klingen, end på siden som vender ud af. For at få mest ud værdi ud af dine hjul, er det vigtigt at vende dem engang i mellem. Ellers kan du risikere at skulle udskifte dine hjul tidligere end ellers nødvendigt.

Så hvornår er det tid til at vende hjulene på dine rulleskøjter? Svaret er meget simpelt: Når et eller flere af hjulene er slidt mere tydeligt på indersiden.

Da dine rulleskøjtehjul bliver slidt ned i forskelligt tempo, er det vigtigt at rotere dem den rigtige vej. Du kan bare vende hjulet og placere det i samme position på klingen, men dette vil kun resultere i et ujævnt slid på hulet. Resultatet bliver, igen, at du skal skifte hjulene på dine inline rulleskøjter meget hurtigere end ellers nødvendigt.

Lad os komme i gang.

Sæt værktøjet i skruen og løsen den (På nogle rulleskøjter skal du bruge et stykke værktøj
mere, som du bruger til at holde den anden ende af hjulbolten fast)

Fjern skruen, hjulbolten og hjulet

Eftersom du alligevel er i gang med at skille dine rulleskøjter ad, er det en god idé at rengøre klingen og kuglelejerne. Tjek denne guide som viser hvordan du kan rense dine kuglelejere.

Hvis dine rulleskøjter har tre hjul på hver klinge, skal ombytningen af hjulene foretages som illustreret ovenfor. Glem ikke at vende hjulene, så den "gamle" inderside, nu er den nye yderside.

Hvis dine rulleskøjter har fire hjul på hver klinge, skal ombytningen foretages som vist ovenfor. Glem ikke at vende hjulene, så den "gamle" inderside, nu er den nye yderside.

Vigtigt: Husk at balancepunktet er roteret, når hjulene er blevet vendt. Derfor er det vigtigt du passer på når du bruger rulleskøjterne første gange efter at hjulene er blevet vendt.

Relaterede produkter

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser