Oprydningsudsalg
Spar op til 60%  -  Mere end 1000 nedsatte varer!  -  Klik her
×
MENU

Reklamation på deck?

Der findes desværre ikke noget deck der kan modstå alt. Decks produceret til tricks belastes ofte ekstremt hårdt ved specielt landinger og har derfor en begrænset levetid. Generelt gælder at jo lettere decket er, des kortere levetid kan man forvente det har. Levetiden er ikke kun et spørgsmål om antal måneder, men i lige så høj grad, hvor meget og hvor hårdt der er stået på løbehjulet i perioden.

Alle dygtige riders der laver tricks på løbehjul oplever at decket knækker på et tidspunkt som følge af slitage.

Går det i stykker, hvordan afgør man så, om der er tale om en fabrikationsfejl (reklamation) eller slitage?Eksempel hvor reklamation nogle gange accepteres
Her ser du et billede med et deck som er brækket indenfor reklamationsperioden på 2 år. Brudet er i selve svejsningen på decket.Som det fremgår af de 2 billeder, så er decket blevet brugt til tricks og har almindelig slitage. Decket er heller ikke blevet modificeret efter køb. Kun hvis der er en fejl eller mangel på decket (i dette tilfælde typisk en fejl i svejsningen) vil reklamationen blive accepteret og du vil få et nyt deck.Eksempel hvor reklamationen vil blive afvist

​​​​​​​
Er decket slidt som f.eks. vist på billedet her, så er styrken af decket forringet pga. slitage og derfor vil reklamationen altid blive afvist, uanset alderen af decket.
For et løbehjul som er modificeret (lavet huller i, påmonteret ikke-standard udstyr osv.) vil en evt. reklamationen altid blive afvist.


Til sidst et par tips til hvordan du forlænger levetiden af dit deck:
- Absorber hårde landinger ved at gå ned i knæ på dit deck
- Efterspænd altid compression & headsæt
- Undgå at grinde / slide på Ru / ikke glatte overflader
- Begræns antallet af store hop med hårde landinger på flad overflade
- Kast aldrig med dit Løbehjul!