×
MENU

Speed støvler pasform

Størrelse og pasform
Sammenlignet med fitness rulleskøjter, så har speed støvler mindre og mere fast polstring og en pasform som er tættere på foden. Derfor er risikoen for ankelsmerter, ømme tær, ømme fodballer og trykpunkter større. Dette kan give vabler og sår og selvfølgelig usikkerhed og ubehag ved at skate.

Derfor er det vigtigt at vælge en speed støvle som passer dine fødder godt. Vær speciel opmærksom på at du ikke vælger en støvle der er for stor.

Varmeformning
Ved at varmeforme dine speed støvler kan du opnå en bedre pasform som kan give dig en bedre rulle oplevelse. Ikke alle, men en del speed støvler er i dag varmeformbare. Enten i form af varmeformar skum i polstringen, eller ved at selve den hårde yderskal kan varmeformes (typisk ved kulfiber støvle).
Ved varmeformning af skallen på en kulfiberstøvle hvor formålet er fjerne et trykpunkt i støvlen, så anbefaler vi generelt at du forsøger at lave tilpasningen forsigtigt med en varmeblæser, du bevæger roligt fra side til side henover punktet, minimum 20 cm fra støvlen. Samtidig har du et rundt værktøj (f.eks. håndtaget af en skruetrækker) du bruger til at trykke på skallen. Lige så snart du kan mærke at det giver sig lidt, så fjerner du varmekilden og lader støvlen køle af. Gentag om nødvendigt.

Ved varmeformning af støvler anbefaler vi generelt at man er meget forsigtig, følger producentens anvisninger, samt er opmærksom på at garantien bortfalder ved forkert varmeformning.

Læs også denne mere detaljerede guide fra Powerslide.

Relaterede produkter