×
Menu

Køb af Cruiser Boards

Denne guide hjælper dig med at finde det helt rigtige cruiser board - uanset om du leder efter et cruiser board til børn eller voksne. Her kan du finde en forklaring på nogle af de mest centrale begreber i forhold til cruiser boards.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om hvilket cruiser board du skal købe.

Hvilken type cruiser board skal jeg vælge?

Overordnet er der to typer cruiser boards, og de adskiller sig fra hinanden i kraft af deres materialer og form. Begge typer egner sig til børn, begyndere og til skatere, der gerne vil have et setup med bløde køreegenskaber. De fleste cruiser boards er designet med en kick tail på bagenden af ​​boardet, så de ligner old school skateboards.

Her finder du mere viden om de to typer cruiser boards, vi tilbyder her hos SkatePro:

Penny boards - Plastik skateboards

Cruiser boards i plastik kaldes også for penny boards. Penny boards har smalle og lette decks, og derfor er de enormt nemme at have med sig, når man er på farten. De har store og bløde hjul, så de ruller smidigt og hurtigt, og samtidig er de enormt manøvredygtige. Et penny board er også et oplagt skateboard til børn.

Penny boards er ikke bygget til de mere trick-orienterede skatere. Hvis du leder efter et skateboard til tricks, anbefaler vi at du går efter et almindeligt skateboard.

Tjek vores udvalg af penny boards.

Cruiser boards I træ

Cruiser boards med deck i træ er en form for mellemtrin mellem longboards og almindelige skateboards. De er ideelle transportmidler, og fungerer især godt til cruising i byen. Cruiser boards er bredere end penny boards, og derfor er det også lettere at styre dem.

I sammenligning med skateboards har de også høje trucks og store og bløde hjul. Derfor er de perfekte til cruising.

Find vores udvalg af cruiser boards.

Relaterede produkter

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser