×
Menu

Køb af Cruiser Boards

Denne guide vil hjælpe dig med at finde det helt rigtige cruiser board til netop dit eller dit barns behov, ved at forklare nogle af de vigtigste elementer ved cruiser boards.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om hvilket cruiser board du skal købe.

Hvilket type cruiser board skal du vælge?

Generelt er der to typer cruiser boards, som differentierer sig fra hinanden ved deres materialer og former. Begge typer er optimale til børn, begynder skatere, samt for skatere der gerne vil have et hurtigt board med bløde køre egenskaber. De fleste cruiser boards er designet med en kick tail på bagenden af ​​boardet, som ligner de gamle old school pool skateboards.

Vi vil her forklare dig de to typer cruiser boards, som vi tilbyder her hos SkatePro:

Penny boards og cruiser boards med et plastik deck

Cruiser boards i plastik er også kendt som Penny Boards. De er designet med små smalle decks i letvægtsmaterialer. Dette type cruiser board er let i sving og nemt at bære rundt på, hvilket gør det perfekt til børn. Det er typisk udformet med store og bløde hjul, hvilket gør boardet hurtigt og nemt at køre på.

Denne type board er ikke optimal til tricks. Så hvis det er det, du eller dit barn ønsker, er et normalt skateboard anbefalet.

Find vores udvalg af plastik cruiser boards.

Cruiser boards lavet af træ

Cruiser boards i træ er en fusion af skateboards og longboards. De er ideelle til transport eller til at køre rundt i byen på. Designet af disse boards er lidt bredere end plastik cruiser boards, hvilket gør dem lettere at køre på.

Udover det, sammenlignet med skateboards er de oftest udformet med højere trucks og større og blødere hjul, hvilket gør det lettere at køre på.

Find vores udvalg af cruiser boards i træ.

SkatePro