×
Menu
En cirka gengivelse af det faktiske produkt

Byg dit eget løbehjul

Vælg venligst
Deck
Bremse
Headset
Forgaffel
Bar
Clamp
Compression
Hjul
Kuglelejer
Spacers
Håndtag
Griptape

Byg dit eget løbehjul

Byg dit eget løbehjul her

Vores værktøj "Byg selv løbehjul", eller Custom Scooter Builder, har altid været en stor succes. Halvvejs inde i 2017 valgte vi derfor at opdatere, optimere og forbedre værktøjet.

Udover at du får mulighed for at kombinere forskellige dele, kan du med "Byg selv løbehjul"-værktøjet hele tiden følge med i, hvordan det løbehjul, du designer, kommer til at se ud. For hver del du tilføjer, kan du se, at dit nye custom trick løbehjul kommer tættere på at blive klar til parken.

Vi har tit specielle tilbud og freebies til dem af jer, der vælger at købe et custom trick løbehjul. Du er velkommen til at holde øje med denne side, så du ikke går glip af de gode tilbud.

Fordele ved en online "custom scooter builder"

Når du bygger dit eget løbehjul med dette værktøj er det dig selv, der står for at designe det, mens vores eksperter samler delene for dig. Vi har et kæmpe udvalg af dele fra nogle af markedets bedste mærker, og vi har sørget for at alle de dele, der er tilgængelige i vores "Byg selv løbehjul"-værktøj passer sammen med hinanden.

Det er en meget tidskrævende proces at bygge sit eget trick løbehjul. Det kræver, at man laver research på de forskellige dele, sikrer sig, at de passer sammen, skaffer dem og til sidst sætter dem sammen. Med værktøjet "Byg selv løbehjul" slipper du for den proces ved at lade os samle delene til dit løbehjul for dig - hurtigt og professionelt.

Hvordan bygger man sit eget løbehjul?

Det er meget let at designe sit eget løbehjul med vores online "Byg selv løbehjul". Hver gang du vælger en del, bliver du præsenteret for nye dele, som passer med dem, du allerede har valgt. Når du klikker på en del til dit løbehjul, kan du se relevante specifikationer som for eksempel vægt, farve og pris.

Bemærk:

  • Din fortrydelsesret/returret er ikke længere gældende, så snart du, eller en af vores eksperter, er begyndt at samle løbehjulet.
  • Hvis du blander dele fra forskellige brands, kan det kræve ekstra dele at få det hele til at passe sammen. Dette kommer du ikke til at betale for. Det sker ofte, når man gerne vil have SCS compression på sit løbehjul.

Del dit custom trick løbehjul med dine venner

Når du er færdig med at designe dit nye løbehjul, behøver du ikke at vente på, at posten har leveret det, før du kan vise det frem til venner og forældre. Du kan vise det frem med det samme ved at klikke på vores "share"-knap, som giver dig mulighed for at dele dit design online, så alle kan se det.

Så mangler vi vist kun at sige: klar, parat, byg, afsted!

At ændre tidligere valgte dele, kan resultere i at en eller flere dele valgt senere i processen bliver fjernet pga. inkompatibilitet


Fortsæt
SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser