Jul
Bestil før 19. dec.  -  Læs mere
×
Menu
En cirka gengivelse af det faktiske produkt

Byg dit eget skateboard

Vælg venligst
Deck
Trucks
Hjul
Kuglelejer
Risers
Griptape
Bolte

Byg dit eget skateboard

Vil du bygge dit eget skateboard?

Har du svært ved at vælge hvilket komplet skateboard, du gerne vil have? Drømmer du om at lave dit helt eget custom skateboard? Nu kan du sammensætte et board med præcis de dele, du drømmer om, og designe dit eget skateboard med SkatePros Skateboard Builder.

I vores custom skateboard builder kan du kombinere forskellige dele, og du vælger selv alt fra deck til bolte og møtrikker. I vores builder kan du kombinere delene på millioner af forskellige måder, og du kan løbende følge med i, hvordan dit setup kommer til at se ud.

Sådan laver du dit eget skateboard

Hvis man gerne vil bygge et custom skateboard, kan man med vores Skateboard Builder spare en masse tid. Det er sjovt og let at lave sit eget skateboard på denne måde, og alt hvad du skal gøre er at vælge dine favorit-dele og tage det skridt for skridt. Ved hvert trin kan du se et billede af hver del samt pris og nogle ekstra detaljer om produktet. Hvis du går efter at ramme et bestemt look, kan du også filtrere delene efter brand og farve.

Hvad er fordelene ved at bruge vores Custom Skateboard Builder?

Der er mange fordele ved at bruge vores Custom Skateboard Builder til at designe sit skateboard.

  • Vores builder fungerer sådan, at du kun får vist dele, som er kompatible med hinanden, så du behøver ikke at bekymre dig om, hvorvidt de forskellige dele passer sammen eller ej.
  • Du kan ændre designet løbende, så du kan både sikre, at du rammer det rette look, og at du får et setup, som ligger indenfor rammerne af dit budget.
  • Dit custom skateboard bliver sat sammen af vores egne eksperter, som lever af at arbejde i vores værksted - og lever og ånder for skating.
  • Når du venter på at modtage din kreation, kan du dele den med dine venner på de sociale medier.
  • Sidst men ikke mindst - glem ikke de ekstra goodies! Sammen med dit nye board, smider vi også nogle ekstra gratis ting i pakken, inklusiv et SkatePro gavekort.


Bemærk: Når du køber et specialbygget skateboard, kan hverken skateboardet eller de enkelte dele refunderes.

Du kan også vælge at tage et kig på vores custom skateboards, der allerede er lavet. Disse skateboards er samlet af en række kvalitetsdele fra dine favoritbrands, så du får et helt unikt setup. Derudover, kan du tage et kig på vores udvalg af komplette skateboards, hvor du finder nogle klassiske skateboard setups fra de største skateboard brands.

At ændre tidligere valgte dele, kan resultere i at en eller flere dele valgt senere i processen bliver fjernet pga. inkompatibilitet


Fortsæt
SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser