×
Menu

Skitøj

Skitøj til at holde varmen på bjergene

Med det rette skitøj kan du holde dig varm, tør og komfortabel, når du står på ski i bjergene. Skisportssteder byder på frostgrader, regelmæssigt snefald og uforudsigelige vindforhold, så det er vigtigt at være godt forberedt med det rette skitøj.

Hvilket skitøj har jeg brug for?

Undertøj, mellemlag og overtøj er de tre vigtigste kategorier indenfor skitøj. Hvis du har styr på dem, er der gode chancer for, at du kan holde varmen og bevare det gode humør uanset vejrforholdene.

Undertøjet er ofte termisk, og det er ansvarligt for at transportere fugt og sved væk fra kroppen samtidig med at det holder på varmen. Undertøjet skal sidde stramt og tæt på huden, og så skal det gerne dække både overkroppen og benene. Gå på opdagelse i vores udvalg af termisk undertøj og lange underbukser.

Et mellemlag er det tøj, du bærer mellem dit undertøj og dit overtøj. Det bruges til at holde overkroppen varm, og så er det let at tage af, hvis man trænger til at køle ned. Derfor er et godt mellemlag helt afgørende for, at du kan regulere din kropstemperatur. Se vores udvalg af mellemlag til skiløb.

Overtøjet fungerer som en ydre skal, der beskytter mod sne, regn og vind. Overtøjet omfatter skijakker og snebukser med foringer i forskellige materialer - fx fleece - til at isolere. Se vores udvalg af skijakker og skibukser.

Alt skitøjet i denne sektion egner sig til både skiløb og snowboarding. Andre beklædningsgenstande, som er vigtige i disse sportsgrene, er skihandsker og luffer.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser