×
MENU

Kælke og bobslæder

Hvis du leder efter en kælk eller en bobslæde, er dette det rigtige sted at lede. Vi har et udvalg af kælke, bobslæder, snowracers og meget andet underholdning til vinteren. Når sneen falder, og verden udenfor bliver hvid, så er det tid til at finde din kælk frem og komme af sted!

Bobslæde

En bobslæde er en bestemt slags plastikslæde, som er meget populær i Danmark. Den bliver ofte brugt af børn om vinteren på kælkebakkerne. Fordelen ved en bobslæde er, at den kan bruges, selvom der kun er en lille mængde sne, i modsætning til kælke i træ, der fungerer bedst i større mængder sne. Uden for Danmark vil man hovedsageligt forbinde en bobslæde med vinter sportsgrenen af samme navn. Den form for bobslæde som man bruger til denne sportsgren er dog meget anderledes end børnemodellen, som man ser på kælkebakkerne.

Vores udvalg af almindelige kælke og bobslæder giver dig muligheden for at få det allerbedste ud af vinterens kolde vejr. Bremsehåndtagene på slæderne fungerer både som bremser og som styretøj. Håndtagene gør det muligt at navigere med slæden ved at trække i ét håndtag ad gangen. De fleste kælke er lavet af HDPE-plast af høj kvalitet, så de forbliver slidstærke og fleksible – også ved lave temperaturer.

Kælk med rat

En kælk med rat eller en snowracer, som den også bliver kaldt, garanterer endnu bedre oplevelser, når du kører med høj fart ned ad kælkebakken. Du sidder højere, og har derfor et godt overblik og fordi den har et rat, får du bedre kontrol over kælken. Disse såkaldte snowracers er et glimrende valg, hvis du vil have muligheden for at køre med højere fart og med bedre kontrol end på en almindelig kælk.

e-mærket