×
Menu

Pegs løbehjul

Værd at vide

Hvorfor bruger man pegs til løbehjul?

Pegs til trick løbehjul er cylinderformede dele, der monteres på hjulene på trick løbehjul. De giver mulighed for at lave forskellige grinds og stalls, som man ikke kan lave på et trick løbehjul uden pegs. De fås i forskellige længder og kan være lavet af enten metal eller plastik.

Hvordan pegs på løbehjul bruges

Trick løbehjul-pegs kan monteres på hver side af akslerne på for- og baghjulet, hvis du har et peg cut deck. De fleste riders vælger at installere to pegs på samme side af løbehjulet, da mange foretrækker én side frem for en anden til peg-tricks.

For at grinde på rails og andre obstacles, skal du være i stand til at hoppe op på dem - enten med begge pegs eller kun den ene af dem - for at lande på den overflade, du vil grinde på. Når du afslutter tricket, hopper du bare af og ruller væk. Listen over tricks, du kan lave med dine pegs er enormt lang. Andre former for peg-tricks, hvor du sætter fødderne på dine pegs, er manuals og forskellige spins og hop.

Selvom de fleste pegs til trick løbehjul leveres inklusiv en monteringsbolt, skal du huske på, at pegs ikke er kompatible med alle løbehjul. Den mest almindelige hjulboltdiameter er 8 mm. De pegs du køber skal have samme hjulboltdiameter som dine oprindelige hjulbolte. Det er fornuftigt at købe pegs, deck og forgaffel fra samme brand, hvis man vil øge chancen for at alle delene er kompatible med hinanden.

Hvis du gerne vil se, hvordan pegs til løbehjul monteres, kan du tage et kig på vores guide til samling af trick løbehjul, hvor du også kan se, hvordan mange af de forskellige dele på et løbehjul monteres. I den den nederste video i vores guide, kan du se, hvordan pegs monteres.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser