×
Menu

Den ultimative guide til skibriller

Et par gode skibriller er uden tvivl et af de vigtigste stykker tilbehør til skiferien, og man kan argumentere for, at de rigtige briller er mindst lige så vigtige, som den rigtige jakke og de rigtige bukser. I dag er det rimelig nemt at finde et par gode skibriller, som passer til dig. To ting du skal overveje: 1) Hvilke lys-/vejrforhold skibrillerne skal dække og 2) Vælg en størrelse, som passer dig - størrelserne er small, medium og large.

Hjælp mig med at finde de rigtige Ski-/ Snowboardbriller

Linser til skibrillerne er lavet i forskellige versioner, så de passer til forskellige lys-/vejrforhold. Vejrskemaet forneden viser lysforholdene på de forskellige linser.

Mængden af lys, som kommer igennem linsen, kaldes også VLT, Visual Light Transmission. Jo højere VLT-%, jo mere lys passerer gennem linsen.

Du vil gerne have, at meget lys kommer gennem linsen, når der er dårlige lysforhold (snevejr, tåge eller om aftenen). Og du vil gerne have mindre lys igennem, når der er meget sol.

Nogle linser dækker over et spænd af lysforhold og andre dækker kun meget specifikke lysforhold. Derfor kan du finde skibriller med VLT-%, som indikerer et spænd, fx 8-18%, mens andre kun har én VLT-% indikation, som fx 25%.

Den rigtige størrelse skibriller - small, medium og large

Det andet, du skal overveje, er størrelsen på dit ansigt. Skibriller kan ofte vælges i størrelserne small, medium og large. Hvis du er over eller under gennemsnitlig størrelse så vælg hhv. large eller small. Medium vil passe til de fleste. Nogle fabrikanter laver one-size, så de skibriller har ikke nogen størrelsesindikationer.

Hvad med farven på skibrillernes linse?

Den nemmeste måde at vælge de rigtige skibriller er, hvis du forholder dig til de vejr-/lysforhold, som du gerne vil have, de skal dække, i stedet for at gå op i farven på linsen. Find informationer om vej-/lysforhold på hvert enkelt produkt på SkatePro.dk.

I dag kan du få mange forskellige linsefarver fra forskellige fabrikanter, som hver dækker forskellige lysforhold. For at orientere dig, vend tilbage til den første sektion og grafen. Og husk, hvis du er i tvivl, så kontakt os.

Relaterede produkter

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser