×
Menu

Linser til skibriller

Værd at vide

Skibrillelinser til alt slags vejr

Hvis du står på ski vil du nogle gange kunne opleve at komme sussende ned ad pisterne under en klar og solrig himmel. Andre gange vil du komme kørende ned ad pisterne i overskyet vejr få minutter inden solen går ned. Lyset i disse to scenarier er dog hvidt forskellig, og det er ikke muligt at købe én linse til skibriller, der tilgodeser alle de forskellige vejrforhold.

Det kan derfor være noget så svært at finde en skibrillelinser, der egner sig til alle forskellige vejrforhold. Istedet for at lede, så bør du overveje at købe en ekstra linse til dine skibriller, således du altid kan få den bedste ski-oplevelse uanset hvor solrigt, regnfyldt eller blæsende det er. Sørg for, at dine skibriller har en udskiftelig linse inden du bruger dine penge på nye.

Der er mange forskellige farver og nuancer, som linser til skibriller kommer i. Én ting er udseendet og designet på briller mens en anden ting er, hvordan de klare sig i de forskellige vejrforhold.

Vælg den rigtige VLT for dine skibrillelinser

En af de vigtigste ting at tage højde for når du køber linser til skibriller, er hvormeget lys overførsel du ønsker de har. Graden af lys overførsel er bestemt ud fra VLT-skalaen (Visible Light Transmission). VLT'en varriere fra 0-100 procent, og værdien afgøre hvor stor en procentdel af udefrakommende lys, der når øjet.

Hvis du står på ski i solrige omgivelser, så bør du vælge en linse med en VLT-værdi på mellem 5-20 procent, hvorimod linser med en VLT-værdi på mellem 60-90 er mere egnet til overskyet vejr med nedbør og små mænger sol.

De fleste riders ønsker en linse de kan bruge til alt; både sol, regn, skyer sne og slud. Hvis det også er tilfældet for dig, så skal du kigge efter skibrillelinser med en VLT-værdi på mellem 30 og 60 procent.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser