×
Menu

Linser til snowboardbriller

Værd at vide

Hvordan vælger man de rette linser til sine snowboardbriller

Hvis du har mere end én snowboardlinse at vælge mellem, kan du være sikker på, at du kan komme ud på bakkerne og cruise uanset hvilke forhold du oplever i løbet af dagen. Linser i forskellige farver er ikke kun et spørgsmål om udseendet, men det er designet til specifikke vejr- og lysforhold.

Det du skal holde øje med, er begrebet VLT, som står for Visible Light Transmission. Det er et tal, der angives i procent, og det afspejler, hvor meget lys, der kan passere igennem linsen. I forhold til farverne er det sådan, at hvis du står på snowboard på en dag med meget lys, skal du gå efter en linse med en mørk farve. Hvis du står på snowboard på en dag, hvor der ikke er så meget lys, skal du vælge en linse i lysere nuancer. For at blive klogere på, hvordan man vælger den rette linse, kan du tjekke vores guide til skibriller.

Selvfølgelig skal du sørge for, at de linser du vælger, er kompatible med dine ski- / snowboardbriller.

Sådan renser man linsen på sine snowboardbriller

Det er vigtigt at rense sine linser, hvis man gerne vil holde dem ved lige, men det er også vigtigt, at man gør det på den rette måde, så de ikke bliver ødelagt i processen. Generelt bør du undgå at bruge nogen form for rensemidler, da dette ofte kan skade linserne. For at rense din ydre linse, skal du først ryste alt sne af, og derefter skal du tørre dem nænsomt med en mikrofiberklud ved at dubbe dem let, så alt overskydende fugt er af vejen.

Følg samme procedure på indersiden af linsen. Dog er det særligt vigtgt, at du er forsigtig på indersiden, da det man let kan beskadige antidug-belægningen, som sidder på indersiden af linsen. Et godt råd er at man så vidt muligt skal undgå at røre linserne på indersiden, så du ikke behøver at fjerne fingeraftryk.

Hvis du derimod mangler et par helt nye goggles, kan du tage et kig på vores udvalg af snowboardbriller.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser