Jul
Bestil senest 20. dec.  -  Læs mere
×
MENU

Elektrisk skateboards / elektrisk longboards

Et elektrisk skateboard - Fremetiden indenfor personlig transport?

Den elektriske cykel er blevet mere og mere mainstream i løbet af de sidste par, og hos SkatePro bestræber vi os på at følge den teknologiske udvikling inden for de forskellige kategorier, såsom elektriske long- og skateboards, elektriske løbehjul og hoverboards.
Vi tror på, at den elektriske skaterbranche fortsat vil vokse og udvikle sig. Batterikapaciteten er blevet forøget, opladningstiden er blevet reduceret og motorerne bliver konstant optimeret på forskellige parametre.

Hvorfor købe et elektrisk skateboard?

Først og fremmest gør et elektrisk skateboard, eller longboard, pendling både nemmere og sjovere. Hvis du gerne vil undgå den svedige tur på cyklen på vej til skole eller arbejde, eller hvis du er træt at overfyldte morgenbusser, så er et skateboard med motor meget vel løsningen. Du har helt sikkert set en glad fyr på et elektrisk longboard, som nemt navigerer igennem trafikken, eller folkemængden med imponerende fart, mens du sidder fast i din bil eller i bussen.

Hvis du er en dygtig longboarder, så er et elektrisk skateboard eller et elektrisk longboard, perfekt når du har de der små bakker på vej til skole eller arbejde. På denne måde kan du få dit daglige "longboard fix", undgå at svede og gøre noget godt for naturen.

e-mærket