MENU
×

Elektrisk transport

  Filter
Mærker
Oplader Stiktype

Fremtiden for personlig transport er her

Den elektriske cykel er blevet mainstream inden for de sidste par år, og i øjeblikket ser vi stor interesse for andre former for elektrisk transport som Stary Boards, elektriske longboards, skateboards, løbehjul, hoverboards og Ninebot Segways. Der er ingen grund til at tro, at denne udvikling ikke vil fortsætte i mange år. Batteriernes kapacitet bliver større, opladetiden reduceres, og motorenes holdbarhed forbedres konstant. Hvis vi tager et kig på et eksempel som Stary Board, har specs og kvalitet af den første model indtil nu været betydelig.

Et stary bord eller et indbygget M1 bord?

Her på SkatePro har vi i øjeblikket to mærker af elektriske longboards. Stary Board og Inboard M1 longboard. En af de største forskelle er topphastigheden, der er lidt hurtigere på Inboard M1 bordet, hvor du også kan udskifte batteriet og øge rækkevidden.

Ninebot og Segway - Det samme?

Historien om Segway og Ninebot er et faktisk drama. Den tohjulede selvbalancerende scooter blev opfundet i USA, men opfinderne havde nogle udfordringer med hensyn til at gøre den nye form for elektrisk transport profitable. I Kina producerede et firma, der hedder Ninebot, et lignende produkt, men da Segway allerede ejede det verdens patent på selvbalancerings scooteren, blev det ikke godt modtaget i Amerika, og de indgav en retssag mod Ninebot. Men hvordan håndterede Ninebot dette? De købte Segway og fusionerede de to virksomheder. Så det er grunden til, at vores selvbalancerende scooter kaldes både Ninebot og Segway.

Vi er e-mærket