×
MENU

Elektrisk skateboards / elektrisk longboards

  Filter

Er det elektriske skateboard fremtiden indenfor personlig transport?

Den elektriske cykel er blevet mere mainstream i løbet af de sidste par år, og hos SkatePro bestræber vi os på at følge den teknologiske udvikling inden for de forskellige kategorier, såsom elektriske long- og skateboards, elektriske løbehjul og hoverboards.
Vi tror på, at den "elektriske gren" af branche fortsat vil vokse og udvikle sig. Batterikapaciteten er blevet forøget, opladningstiden er blevet reduceret, og motorerne bliver konstant optimeret.

Hvorfor købe et elektrisk skateboard?

Først og fremmest gør et elektrisk skateboard, eller longboard, pendling både nemmere og sjovere. Vil du undgå den svedige tur på cyklen på vej til skole eller arbejde, eller er du træt af overfyldte morgenbusser, så er et skateboard med motor løsningen.

Du har helt sikkert set en glad fyr på et elektrisk longboard, som nemt racer gennem trafikken med imponerende fart, mens du sidder fast i din bil eller i bussen.

Hvis du er en dygtig longboarder, så er et elektrisk skateboard eller et elektrisk longboard, perfekt, hvis du skal op ad små bakker på vej til skole eller arbejde. På denne måde kan du få dit daglige "longboard fix", undgå at svede og gøre noget godt for naturen.

e-mærket