MENU
×

Doop Classic II Freeskates

DKK 1.599,-
DKK 1.699,- SPAR DKK 100,-
Doop inlines
Zoom
Begrænset lager! Vent ikke for længe
Se lager i butikker
Sidas 3Feet Low Sål
Sidas 3Feet Low Sål
DKK 299,-1 stk
DKK 249,-   Vis størrelsesguide
SkatePro Fitness Rygsæk
SkatePro Fitness Rygsæk
DKK 299,-1 stk
DKK 149,-
Gem til senere
 par

Beskrivelse

Doop Classic freeskates leveres med 84mm hjul, hvilket er bedst til mellemlange ture. Den korte klinge gør det til en leg at styre rulleskøjten. Version II kommer med en opgraderet bearbejdet aluminiumsklinge.

Doop inline skates kan indstilles i størrelsen og kan bruges med dine egne sko, så du altid har den komfort, du kender, imens du skater. Få motion imens du mærker byens atmosfære og samtidig gør byen samt miljøet en tjeneste ved at rulle.

Simpel spændemekansime, Canvas indre/øvre beklædning samt High Grade-skum og en kraftig ydre skal, der sikrer behagelige og holdbare inliners.

Den inkluderede HABS højdejusterbare bremse hjælper dig med at kontrollere nedbremsninger.

Specifikationer

Hjuldiameter:
84mm
Hjul hårdhed:
82A
Hjulbase:
243mm
Støvle/Skal type:
Hård, Justerbar størrelse
Frame-materiale:
Aluminium
Lukkemekanisme:
3x Spænde, Mikro-justerings spænde
Kugleleje præcision:
ABEC-7
Frame-type:
Flat setup
Maks. hjuldiameter:
84mm
Støvlemateriale:
Textil, Plast
Inderstøvle materiale:
Skum
Cuff:
Høj ankelstøtte
Bremse:
Ja, Justerbar
Vægt:
1400g
Anbefalet til:
Freestyle skating
 

Anmeldelser

Gode skøyter. Måtte modifisere de litt for at de skulle passe godt. Stabiliteten er bra med rett type sko og når man fjerner hurtigjusteringen bak på skøyta blir fotstillingen behagelig. Trekker litt fordi den øverste blanke spenna på skøyta er i plast og ikke metall og synes de koster i overkant mye i forhold til kvalitet. Positivt: - lett og ta av og på - ruller godt - bra stabilitet - kan benytte andre typer rammer og hjul med standardfeste Negativt - Er ikke så komfortable rett ut av boksen. (måtte bøye litt plast og justere mye) - veier litt mye for å bære med seg - ankelstøtten har for mye stoff, så den virker litt myk og er ikke så komfortabel - funker ikke optimalt med alle typer sko. Bør ikke være mye joggesko. - pris i forhold til ytelse. Koster like mye som en komplett skøyte med innersko. - vippelås på ankelen er i plast og ikke metall. (metallfarget plast)
Rune N. (Finneidfjord)
06-07-2016
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Vi er e-mærket