×
Menu

Snowboard Binding & Montering - Snowboard Pakke

Beskrivelse

Ønsker du at shredde pisterne med nyt udstyr? Vores Snowboard Pakke er den perfekte måde at få alt, hvad du behøver for at komme ud på pisterne. Mix og match dit yndlingssnowboard fra vores topmærker, og sæt det sammen med bindinger, der giver fremragende ydeevne og stabilitet.

Fuldend dit snowboard-setup med vores valgfrie ekstraudstyr. Tilføj en snowboardtaske, så dit udstyr er beskyttet under transporten, og glem ikke en halsedisse, så du kan holde varmen på de kølige dage på bjerget. Uanset om du vælger at tilpasse dit udstyr eller gå efter et komplet setup, kan du spare penge ved at samle dit snowboard og dine bindinger i vores snowboard- og bindingspakke!

Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at få fingrene i det nyeste snowboardudstyr. Vores Snowboard Pakke giver dig den perfekte kombination af kvalitet, ydeevne og overkommelige priser. Gør dig klar til en episk sæson med snowboardeventyr - få fat i din pakke i dag!

Og glem ikke at tilføje montering af bindinger, hvis du vil have vores eksperter til at montere bindingerne for dig.

Vis alle

Specifikationer

Binding:
Inkluderet

anmeldelser   (2)

Used this to get a slight discount when purchasing the board and bindings together. They were delivered separately and I mounted them myself. If I remember correctly that was the option I chose on purpose.
Brendan Young (Eidsvoll)
31-01-2023
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vis alle 2 anmeldelser
SkatePro