MENU

Frenzy Løbehjul 205mm Med Affjedring

DKK 949,-
Frenzy Løbehjul

Værd at vide

Zoom
Se lager i butikker
Abus Kode Spirallås
Abus Kode Spirallås
DKK 89,-1 stk
DKK 59,-
Gem til senere
 stk

Beskrivelse

Fra en af ​​de anerkendte producenter, kommer transportløbehjulet Frenzy - designet af Slamm Scooters. Løbehjulet er lavet af materialer af høj kvalitet og er meget let at folde sammen og tage med sig. Den leveres med en bærerem for nem transport. Baren er højdejusterbar.

På denne model har Frenzy anvendt deres Super Flex System, som er en fjeder forgaffel, kombineret med en fjeder på baghjulet, hvilket er med til at gøre dine køreture bløde og behagelige, selv hvis du kører på ujævne veje.

Den kommer med støttefod, så du let kan parkere den hvor som helst.

Specifikationer

Total højde:
80 - 98.5cm
Hjuldiameter:
205mm
Deck design:
Sammenklappeligt
Maks. brugervægt:
100kg
Vægt:
5600g
Hjul hårdhed:
82A
Kugleleje præcision:
ABEC-7

Værd at vide

Anmeldelser

Veldig behagelig å stå på. Bruker den til og fra jobb. Kunne kanskje hatt litt bedre bremsesystem og liker ikke lydene som kommer når jeg ruller på dårlig asfalt. Synes det er synd siden alt virker som bra kvalitet, men definitivt verdt pengene. Er også meget lett å slå sammen noe som er digg hvis man skal gå eller sitte på buss.
Christoffer Hagen (Oslo)
12-07-2017
Bedømmelse: 3 ud af 5!
Snabb bra sparkcykel, använder den varje dag är väldigt nöjd med den. Har två små negativa saker, det första är att brons blir väldigt varm om man åker backe neråt, sparkcykel är super snabb och backen neråt är den super roligt, men om man bromsar så kan det blir väldigt varmt på metal bromsen. Det andra är att back däcken tar en del skada ner den blir varm men det är inte så stor skador, men man ser tydligt små sprickor på den däck efter ett par dagar. Positva delar är den är super snabb, fjedring hjälper mycket när det små hål eller stenar på vägen, man kan ha den på bussen och det tar inte mycket rum, det är enkel att vika in och ut den.
larry zea villamil (Hisings Backa)
20-04-2017
Bedømmelse: 4 ud af 5!
ja den är fin möjligen hade en handbroms varit bra
Ann Löwenstein (Göteborg)
10-05-2016
Bedømmelse: 3 ud af 5!
Vi er e-mærket