MENU

Frenzy Pneumatic Løbehjul 205mm

DKK 1.299,-
Frenzy Løbehjul

Værd at vide

Zoom
Se lager i butikker
Gem til senere
 stk

Beskrivelse

Fra en af ​​de anerkendte producenter har du dette Frenzy løbehjul til voksne - designet af Slamm Scooters. Løbehjulet er lavet af materialer af høj kvalitet og er meget let at folde sammen og tage med sig. Den leveres med en bærerem for nem transport. Baren er højdejusterbar.

Dette løbehjul har store luftgummihjul, som gør køreturen blød og behagelig. Hjulenes størrelse og udførsel gør, at de absorberer stød og ujævnheder i vejen bedre end andre løbehjul.

Den kommer med støttefod, så du let kan parkere dette løbehjul med store hjul hvor som helst.

Specifikationer

Total højde:
81-104cm
Deck design:
Sammenklappeligt
Maks. brugervægt:
100kg
Vægt:
4450g
Headsæt-type:
Non-integrated
Konkav:
Flad
Forgaffel type:
Med gevind
Forgaffel design:
2-delt
Hjuldiameter:
205mm
Hjulprofil:
Round
Kerne materiale:
Nylon
Kerne design:
Spoked
Kugleleje præcision:
ABEC-7
Bremse type:
Flex Fender

Værd at vide

Anmeldelser

Købte dette løbehjul. Rigtig lækkert løbehjul. Er selv 189cm høj. og den passer perfekt. det er flot og god matriale. Der er kun 1 lille minus. det er når man skal putte luft i dækkene. Det er minimalt med plads til en pumpe. Og er lidt nervøs for at jeg kommer til at ødelægge den man putter i pumpen. Men det fungere endnu. :-D Så er yderst tilfreds!
stefan kunkel pedersen (Vordingborg)
06-02-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Købt for at få motion og luft samt transport i nærområdet og fordel at det er til folde og tage med nærmeste alle steder rigtig fint
Roanjo Vitaro Sagbil Bendixen (Helsingør)
17-01-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Overordenlig tilfreds
martin bering (frederiksberg)
17-01-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Bortset fra at den er meget svær at folde sammen, er jeg godt tilfreds med løbehjulet
Gert Nørby Pedersen
21-11-2016
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Super sparkesykkel. Lett å bruke, lett å slå sammen, lett å bære. Veldig behagelig med luftfylte hjul! Og god service av Skatepro. Rask respons på bestilling og rask levering.
Anette M. (Holmestrand)
27-03-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Frency Pneumatic Sparkesykkel og tilbehør ble godt mottatt. Fungerer behagelig og perfekt med sine luftfylte hjul. Lett i vekt, enkel Inn-/ utfolding og transport. Reservehjul kan bli aktuelt.
Sigurd Notøy (Tjørvåg)
13-03-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
er veldig nøgd med denne sykkelen.Superlett, stødig på vegen i all slags ver, svært enkel å felle opp/ned!
Bothild N. (Bryne)
28-02-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Perfekt til vårt bruk. Solid bygget med luftfyllte hjul, vi bor ved grusveier og det er det eneste som fungerer. Er til datter på åtte fram og tilbake til skole, lett å legge sammen slik at hun kan hentes/kjøres om nødvendig, noe som ikke går med vanlig sykkel. Jeg setter veldig pris på kvaliteten i sykkelen, er ikke samme "sjiten" du får på lekebutikkene. Konklusjon: Veldig fornøyd -Perfekt til vårt bruk
Jan Hugo Nilsen (Hafrsfjord)
10-02-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Er veldig godt fornøyd med dette kjøpet! Bruker den til og fra buss / t-bane i Oslo. Fungerer bra på alle humpene, triller lett og er behagelig. Den er lett å slå sammen, men har funnet ut at det ikke er nødvendig på bussen. Har festet lys på styret og ser dermed godt i mørket. Anbefales! Er også godt fornøyd med servicen på nettsiden. Bestilte på en fredag og kunne hente pakken på Joker på mandagen! Helt supert!
Lone Charlotte Pettersen (Oslo)
10-01-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Kjapt levert, til og med rett før jul! Fornøyd med produktet!
Gunnar D. (Stavanger)
01-01-2017
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Sparkesykkelen ble bestilt og to dager etterpå fikk jeg hentemelding, det var kjapt levert. I bruksanvisningen sto det ikke noe om hvor stort lufttrykk det skulle være, det sto på selve dekket. Min tabbe, jeg pumpet for hardt. Leverandør var raus og sendte meg et hjul gratis, like raskt. Sparkesykkelen er lett å håndtere og behagelig å bruke, selv på dårlig asfalt.
Sven Lystad (Oslo)
01-01-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Prisvärd sparkcykel
Christian Magnusson (Arvika)
17-01-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Köpte för användning inomhus på betongunderlag (kulvertsystem). Fungerar mycket bättre än gjutethjul och är en "smooth ride"
James M. (Uppsala)
08-11-2016
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Jag är 58 år och använder cykeln för att sparka till och från busshållplatsen. Det funkar bra för den är lätt att bära och ta med sig. Går mjukt och lätt att sparka på. Enda minus är att den är svår att pumpa luft i. Det går inte med pumpen vi har hemma för det är för trångt att komma åt ventilen på de små hjulen. Men jag tog den till macken och den pumpen funkade bra :) Mycket nöjd med mitt köp
Lena Larsson (Göteborg)
18-10-2016
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Vi er e-mærket